Królestwo Valfden > Efehidon

Mędrzec Assort [NPC] (pomoc)

<< < (16/21) > >>

Isentor:

--- Cytat: Mogul w 23 Luty 2012, 22:41:52 ---
Z tym, to nawet gracz ma prawo do modernizowania wiki, trzeba tylko o konto poprosić w jakimś celu.
Isek, najlepiej zaakceptuj tych niewolników co się na wyprawach dostało. Niech napiszą w temacie kupna niewolników dając stosowny link. Jeśli ktoś ma potwierdzenie sprzed zmian jakie zostały wprowadzone, to już daruj im.
Edit// Albo chociaż zniżkę.

--- Koniec cytatu ---
Mogul rozchodzi się o to, że w V3 zakup niewolników nie został dodany do zasad gry. Osoby, które grały w V2 i chciały zakupić niewolnika poprosiły mnie o przysługę. Zobowiązały się do zastosowania do zasad jak tylko te zostaną zaktualizowane. Obiecał to każdy z osobna w ciemno. Pozostali albo dopisali sobie po NPC bez mojej wiedzy albo kombinowali coś w wyprawach myśląc chyba, że tak wolno. Dlatego jak dla mnie śmieszna jest ta sytuacja, w której Drago ma do mnie pretensje o to, że nie raczyłem go poinformować o tym, że robi coś czego nie ma w zasadach gry choć znał konsekwencje i dobrze wiedział, że kiedyś przyjdzie pora rozliczenia.

Koza123:

--- Cytat: Mogul w 23 Luty 2012, 22:41:52 ---
Z tym, to nawet gracz ma prawo do modernizowania wiki, trzeba tylko o konto poprosić w jakimś celu.
Isek, najlepiej zaakceptuj tych niewolników co się na wyprawach dostało. Niech napiszą w temacie kupna niewolników dając stosowny link. Jeśli ktoś ma potwierdzenie sprzed zmian jakie zostały wprowadzone, to już daruj im.
Edit// Albo chociaż zniżkę.

--- Koniec cytatu ---
Ale gracze mają mniejsze możliwości.

got2:
1000 złota za niewolnicę. Musze ja oddać.

Isentor:

--- Cytat: Marco w 24 Luty 2012, 20:17:15 ---1000 złota za niewolnicę. Musze ja oddać.

--- Koniec cytatu ---
Pytasz? I informujesz? W zasadzie nieważne. <facepalm>

Elrond Ñoldor:
Pyta i sam sobie odpowiada automatycznie!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej