Królestwo Valfden > Efehidon

Mędrzec Assort [NPC] (pomoc)

<< < (15/21) > >>

Sado:
Niestety lub stety przemawiają do mnie argumenty Kozy i Draga. Zgadzam się z tym, co pisali, nie czuję się także urażony jako ten "sprawiedliwy" gracz (który żadnego niewolnika nie kupił w nowym systemie :P). Zresztą, Isek, pisałem Ci już jakiś czas temu, że rygorystyczny trzymanie się zasad nic dobrego nie przynosi i na pewno nie zachęca ludzi do dalszej gry.

Isentor:

--- Cytat: Koza123 w 23 Luty 2012, 21:52:36 ---Najpierw napisałeś, że kupił. Następnie piszesz, że ma za to zapłacić, zupełnie jakby wcale nie dokonał zakupu tej rzeczy/osoby. Albo to Twoja logika wydaje się być dość niejasna, albo to my jesteśmy zbyt durni, aby to pojąć.

--- Koniec cytatu ---
Napisałem kilka postów wyżej, że w przypadku transakcji odprowadzimy lub zwrócimy różnicę kwoty za zakup NPC. Gdy ktoś go sobie dopisał za free będzie musiał uiścić całą kwotę. Rozwiązanie jak najbardziej fair w stosunku do graczy, którzy przestrzegali zasad gry i umowy.

--- Cytat: Sado w 23 Luty 2012, 22:04:53 ---Isek, pisałem Ci już jakiś czas temu, że rygorystyczny trzymanie się zasad nic dobrego nie przynosi i na pewno nie zachęca ludzi do dalszej gry.

--- Koniec cytatu ---
Pewnie, bo lepiej mieć głęboko w dupie zasady gry i zezwalać na wszystko dając nowym graczom do zrozumienia, że nie mają żadnych praw. A jednych traktuje się lepiej od innych. Ech czego ja oczekuje skoro taka mentalność Polaków. <facepalm>

Koza123:
My nie potrzebujemy specjalnej opieki. ÂŻądalibyśmy tylko tego, aby zasady nie były aż tak rygorystyczne. W końcu, kto nie modernizuje wiki? Gracze, czy MG?

Isentor:
Zasady nie są rygorystyczne. Staram się traktować wszystkich jednakowo. Najwyraźniej zapomniał wół jak bydlęciem był.

Mogul:

--- Cytat: Koza123 w 23 Luty 2012, 22:11:31 ---My nie potrzebujemy specjalnej opieki. ÂŻądalibyśmy tylko tego, aby zasady nie były aż tak rygorystyczne. W końcu, kto nie modernizuje wiki? Gracze, czy MG?

--- Koniec cytatu ---

Z tym, to nawet gracz ma prawo do modernizowania wiki, trzeba tylko o konto poprosić w jakimś celu.
Isek, najlepiej zaakceptuj tych niewolników co się na wyprawach dostało. Niech napiszą w temacie kupna niewolników dając stosowny link. Jeśli ktoś ma potwierdzenie sprzed zmian jakie zostały wprowadzone, to już daruj im.
Edit// Albo chociaż zniżkę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej