Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

ekwipunek paladyna ?!?

(1/3) > >>

Audio:
mam male pytanko...
otoz patrzylem sobie w zadania i mam jesno zepsute o_O "ekwipunek paladyna" ktory rzekomo sprzedalem za marne 50sztuk zlota ;/

skad mialem to zadanie i dlaczego sprzedalem to nie wiem...
jesli ktos wie moze czy dobrze zrobilem.. czy tak musialo byc zeby zyskac reputacje w cape dun czy moze jakos da sie naprawic to zadanie ? jak to sie talo to nie wiem ;/

PS: pierwszy puchar zdobywam w cape dun nie ?
mam jeden bo wlasnie wyzwolilem miasto i nie wiem czy to nei za malo czy jeden puchar na ten wtap (poczatkowy) to dobrze ze w gogole go mam moze ?
ale co z tym ekwipunkim paladyna

Angarix:
ten ekwipuek kupujesz u Urkrasa w Cape Dun no tak naprawde to to jest tylko jeden ognisty puchar ale musisz go kupic jesli grasz po stronie Buntownikow bo inaczej nie zrobisz zadania z pucharami ognia.

Audio:
ja ten ekwipunak sprzedalem mu za 50sztuk zlota...
tak jest napisane w rozmowie przy zadaniu.. ale skad mialem jego ekwipunek nie mam pojecia...
aaa i jeden ognisty pucham mam nie wiem czemu... bo nie kupowalem go specjalnie.. moze po wyzwoleniu cape dun w zwlokach znalazlem.. bo to chyba mozliwe...
gram po stronie buntownikow.. ale juz chyba nie odzyskam ekwipunku paladyna..a  ognisty puchar JEDEN mam w ekwipunku
..znaczy ze mam na razie wszystkie dostepne mi puchary ?? (jestem tuz po wyzwoleniu cape dun)

Corrny:
Ten ekwipunek, o którym mówisz to są jakieś tam skrzynie których i tak nie da się użyć więc nie płacz za nim.

Audio:
NIE O TO CHODZI :d
tylko jak nie zepsuc tego zadania ? komu dac ten ekwipunek ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej