Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Rakus - nie ma go w jaskini
Russel:
no dobrze , ja wreszcice odkryłem sensowne wytłumaczenie nato czemu niema Rakusa
jak pewnie wiecie Rakus jest magiem ktory przylaczy sie do Okary jak pomozemy mu sie wydostac z Jaskini , i on jest tak zaporogramowany ze jest czlonkiem okary ale zeby doniej poszedł musimy pomuc mu wydostac sie z jaskini , a wiece ze jest tak ze jak np wyzwalamy jakies miasto i gdy rozpoczela sie walka wszyscy okrowie w miescie stoja z wyciagnietymi broniami i wszyscy sa na czerwono ( na czerwono - czyli mam namysli ich nazyw np. wojownik , sa napisane czerwonym kolorem ) a wiece ze jest tak ze gdy zabijemy konkretna liczbe przeciwnikow pisze ze wyzwolilismy miasto i wszyscy orkowie uciekaja , i jest tak ze jak ork ucieknie nam z naszego widoku ( np za mury miasta) to wtedy wyskoczy nam ze dostalismy za niego EXP'a , i potem jak tam pujdziemy pozostanie ponim tylko broń , i tak samo jest z Rakusem , on jest czlonkiem okary i jak niszczymy okare i zniszczymy wszystkich to nasi przeciwnicy ktorzy nam uciekna z widoku ekranu znikna i odstaniemy zanich expa...
czyli podsumowujac jesli zniszczymy okare , to w tym samym momencie rukus zniknie ze swojej jaskini a my dostaniemy za niego expa , tak samo jest z myslywimi co moga zostac czlonkami okary ( u jednego jest misja z cieniostworami a u drugiego z dzikami ) jak ja zniszczylem i donich poszedłem to ich niebylo tylko lezyly na ziemi ich bronie
wiem ze wytlumaczylem to troche zle i moze byc to dla wielu niezrozumiale ale jest to JEDYNE sensowne wytlumaczenie nato czemu w jaskini niema Rakusa , oczywiscie jak pujdziemy do rukusa przed zniszczeniem okary i go tam niebedzie , to moze to byc bug ale jesli zniszczymy okare zanim do niego pujdziemy to go juz tam niebedzie
PzDR Russel
P.S
jesli chcecie sie upewnic to zabijcie z 4 osoby w okarze , pujdzcie to rakusa to was zaatakuje
a jesli kirgo nierozwaliles okary a go tam niema noto jest to bug
Kirgo32:
Russel- jeśli to co mówisz jest prawdą (a wydaje się to bardzo prawdopodobne), to nie znajde już wszystkich pucharów ognia, ponieważ Okare zniszczyłem już o wiele wcześniej. Ale mówi się trudno. Dzięki za pomoc.
Russel:
Spokojnie , jeste tego pewien , dlugo dochodzilem do tego zeby sie skapnac czemu go tam niema , i wydaje mi sie ze jestem jednym z nieiwelu ktorzy sie skapneli oco chodzi , ale cuz mówi sie trudno , misja z ognistymi pucharami niewlicza sie w fabule ale przydalo by sie pare pt reputki u orkow :]
PzDr Russel
Jesli chcesz wszystkie zadania u orkow na reputacje to zrob nowy temat a ja tam napisze
Kirgo32:
Hmmm.....z tego co wiem to bez wszystkich ognistych pucharów nie będę mieć 75% reputacji u orków. ale to już inny temat. Ten można zamknąć.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej