Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Brak napisów w Gothicu3 po ściągnięciu spolszczenia
(1/1)
Doremu:
napisz coś tu odnośnie was żal mi was nie jestem cholera mac żadnym piratem WSZYSTKIE gry mam oryginały tylko nie mam gothica 3 oryginalnego bo ściągalem z neta od razu jak pojawił się na necie i cholera jeszcze nie było polskich wersji w sklepach a nie miałem skąd wziąść oryginała a mam takiego ojca że zabił by mnie gdyby dowiedział się że ściągłem z neta i jeszcze chce kupować oryginała i cholera nie chce waszej zteletubanej pomocy bo i tak mongoluch możecie pizdy nie myte (to nie tyczy się wszytskich).Założe się że połowa tego forum ma piraty a do tego się nie przyznają
Och się cholera wyżyłem haha ale teraz mnie zjedziecie ale mam to daleko w dupie jakiego bana dostane pewnie bana na ip :D moje gg jeśli jest ktoś normalny i może mi pomóc 1280855
maniu141:
C:\Documents and Settings\XXX\Moje dokumenty\gothic 3 (xxx to nazwa uzytkownika) Jest plik useroptions otwórz go za pomocą notatnika wyszukaj
VoiceLanguage=Engilsh
SubtitleLanguage=Polish
i zmień jak powyżej.
Doremu:
jak mam spolszczenie napisow i dialogów to voice na english?
Brak znajomości regulaminu.
Respev:
Umiesz czytać regulamin?
--- Cytuj ---3. Na forum nie tolerujemy piractwa komputerowego. Jakiekolwiek prośby "kraki", a także domaganie się o pomoc w przypadku kiedy nie posiadasz oryginalnej kopii gry, nie są respektowane. Dotyczy to także spolszczeń. Nie uwierzymy Ci drogi użytkowniku, że gra została kupiona za granicą. Trzeba było kupować w Polsce...
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---bo ściągalem z neta od razu jak pojawił się na necie i cholera jeszcze nie było polskich wersji w sklepach a nie miałem skąd wziąść oryginała a mam takiego ojca że zabił by mnie gdyby dowiedział się że ściągłem z neta
--- Koniec cytatu ---
Tak, tak. I nie było czasu, żeby przez 2 lata nabyć oryginalną wersję.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej