Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Thorus VS Anghar

<< < (2/4) > >>

Patty:
Raczej byłby Angar, chociaż nie wygrałby pewnie. Thorus jest bardzo silny. Potrafił bardzo szybko awansować w hierarhii orków. Potrafi przeciwstawić się silnemu przeciwnikowi. Jest barzdo silnym wojownikiem. Były przywódca straży, zdołał uciec z Górniczej Doliny.
Z drugiej strony Angar. Walczy dwoma ostrzami, więc jest szybszy. Może nie dopuścić do ciosu ze strony Thorusa. Ma bardzo mocną zbroję, bodajże pancerz orka. Wytrwał na pustyni. Potrafi przetrwać w trudnych warunkach. Były przywódca świątynnej straży oraz obozu sekty. Doświadczony.
W tej krótkiej charakteryzacji ukazałem dwóch bohaterów. Z tego wyciągnąłem wnioski. Wychodzi, że Angar wygra.

Kirgo32:
Większe szanse na wygraną ma Angar. Najpotężniejsza zbroja w świecie Gothic, dwa pożądne miecze, OGROMNE doświadczenie w walce, umiejętność radzenia sobie w każdej sytuacji, wielki spryt, duża szybkość i niemała siła pozwoliły by mu wygrać. Thorus także ma mocną zbroję i wielką siłę, ale mniejsze doświadczenie, i wielki dwuręczny miecz, którym nie może uderzać z taką prędkością jak Angar swoimi dwoma mieczykami. To przeważyło by nad jego porażką.

Doman:
No cóż, myślę że walkę wygrałby Angar, chodź kibicowałbym Thorusowi. Angar, ma najlepszą zbroję w grze i dobre miecze. Jest bardzo dobrym wojownikiem. Thorus ma dobrą (lecz gorszą) zbroję, ma halabardę i jest świetnym wojownikiem. Thorusowi na pewno pomogliby słudzy/orki, ale w temacie jest walka 1 vs. 1. Uważam że w normalnym świecie wygrałby Thorus, bo orkowie by mu pomogli, lecz w pojedynku 1 vs. 1 - Angar.

Gerid:
najpierw to powiedz kto to Anghar :P bo wydaje mi sie ze jakas literowka
co do tego kto by wygral to raczej
G1- Cor Angar
G2NK- Thorus (Angar jest oslabiony po upadku sniacego)
G3 - wydaje mi sie ze Angar

Anmariuss:
Anghar, nasz stary przyjaciel. Do tego był Dowódcą Strażników ÂŚwiątynnych, więc krzepę i umiejętności ma ; ].

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej