Strefa pomocy > Gothic
Błąd :(
Bigos102:
Witam! Mam Gothica I bez dodatków i sobie spokojnie gram, zapisuje, bo musiałem wyjść na chwilę bo gothic się nie minimalizuje. Ok włączam ponownie, wczytuje sejw a tu nagle error :(, oto jego treść:
--- Cytuj ---B:VFILE: Err: -2: Can't find file:
_WORK\DATA\SOUND\ITMW_2H_ORCAXE_02.MRM Code: 255
--- Koniec cytatu ---
Czy przyczyną może być to że niedawno zainstalowałem nowe sterowniki od karty graficznej :o?
Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.
PS: Ten sejw się wczytuje, jeżeli wcześniej się wczyta inny sejw :o , czego to może być przyczyną? A i zapomniałem powiedzieć: Jestem z gornem przy tej wierzy czy klasztorze po kamień ogniskujący.
Doman:
Masz oryginał? Może spróbuj zainstalować jeszcze raz, albo pobrać jakiegoś patha. Możliwe że sejw nawalił i musisz wczytać z innego (ja tak miałem kilka razy).
Dante:
--- Cytat: Bigos102 w 04 Lipiec 2008, 11:45:48 ---Witam! Mam Gothica I bez dodatków i sobie spokojnie gram, zapisuje, bo musiałem wyjść na chwilę bo gothic się nie minimalizuje. Ok włączam ponownie, wczytuje sejw a tu nagle error :(, oto jego treść:
--- Cytuj ---B:VFILE: Err: -2: Can't find file:
_WORK\DATA\SOUND\ITMW_2H_ORCAXE_02.MRM Code: 255
--- Koniec cytatu ---
Czy przyczyną może być to że niedawno zainstalowałem nowe sterowniki od karty graficznej :o?
Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.
PS: Ten sejw się wczytuje, jeżeli wcześniej się wczyta inny sejw :o , czego to może być przyczyną? A i zapomniałem powiedzieć: Jestem z gornem przy tej wierzy czy klasztorze po kamień ogniskujący.
--- Koniec cytatu ---
Sądze że reinstalka powinna pomóc. Z mojej wiedzy twierdze, że jest to błąd z dźwiękiem lub obiektem orkowego toporu. Więc zalecam reinstalke. ;)
Bigos102:
Hmmm... Ciekawe gdzie tam są orki? Tam są zębacze... Na razie się z reinstalką wstrzymam. Ale z tego co wiem do polskiej wersji nie ma patcha a mam wersję 1.08.
Robben:
A nie grasz czasem z kodami?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej