Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Mroczne Tajemnice i niewykorzystane lokacje

(1/1)

wiedzmin4269:
Pomyślałem sobie, że PoziomkaZ mogli wykorzystać niewykorzystane przez Piranie lokacje żeby wstawić tam własne powiązane z fabułą Mrocznych Tajemnic tereny np. zrobić lokacje w Opuszczonej Kopalni albo kilka lokacji które znalazłem w tym filmie: http://pl.youtube.com/watch?v=qxM_yoMsMQo
Co o tym Myślicie

PzDr

Serail:
Teraz to mówisz? Trzeba było się zgłosić przed premierą, a nie teraz, kiedy Poziomki robią dubbing do "MT", a Brat Xardasa z ekipą angielską wersję robi.

Boba Fett:

--- Cytuj ---I to chyba nie ten dział ;p
--- Koniec cytatu ---
Od czegoś jest ta opcja ,,zgłoś moderatorowi"...

A wracając do te tematu. Nie tyle dubbing, co kolejny patch, w którym ma się znaleźć między innymi wspomniany dubbing (choć pewnie będzie możliwość ściągnięcia patcha bez dubbingu).
Patch będzie dodawać trochę nowych itemów, postaci i zadań, ale nowych lokacji raczej nie warto się spodziewać.

Zdunek:
Boba Fett będzie jedna specjalna nowa lokacja :D

nazywamy to patchem, a raczej będzie to paczka z całym modem, bez żadnych patchy, dzięki temu nie będzie pisania każdemu że musi zainstalować wszystkie patche....
mod do ściagnięcia będzie w wersji z i bez dubbingu

a opuszczona kopalnia jak dobrze pamiętam jest wykorzystana w modzie ;] chyba że jest jeszcze inna niż ta o której myślę

Nafalem:
Opuszczona kopalnia jest w Mrocznych Tajemnicach. Znajduje się wniej teleport do świątyni pradawnych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej