Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Magowie Czy ktos nimi gra
Vendriel:
Witam odrazu na wstępie mowie przepraszam jeśli taki temat był nic nie znalazłem
A wiec temat brzmi tak czy ktoś jeszcze gra magami byle jakimi ale gra, ponieważ jaki temat bym czytał na forum (może czegoś nie znalazłem) wszyscy to wojownicy, a właśnie zacząłem grac magiem i porostu nie wiem czy warto, bo być może coś jest zbugowane
Ps. Liczę na pomoc :P
Kapii:
Ja tam nie przepadam za magami. To cioty bez mięśni. W G2 zaszyli się w tym swoim klasztorze. ja tam wole bardziej prymitywne (czyt. siłowe) rozwiązania. W G3 Magowie wody biegają z piaskiem w gębach po pustyni, Magowie ognia siędzą po piwnicach, jaskiniach i swoim klasztorze w Nordmarze. lepij grać wojem.
Vendriel:
Tyle ze mi nie o to chodzi...
Chciałem sie dowiedzieć, czy magiem mogę zrobić komuś "duże kuku", to znaczy że jak zacznę lać kula ognia, to komuś coś zrobię, czy przejdę nim grę itd a nie ze sie kryją w piwnicach, piasek im sie do japy sypie.
Mnie interesuje tylko jedno,Czy naprawdę mag może być niszczycielem jak wojownik...
Kapii:
Aaaaa, o to chodzi. Ja niestety nigdy nie grałem magiem, ale z tego co mi wiadom mogą zrobić "kuku". Ja jednak pozostaje przy wojaku...
Vendriel:
Ok to zadam teraz tak nabskie pytanie, że można zejść od tego
Czy mogę używać czarów np innosa gdy wybrałem drogę beliara itd.
Ponieważ nie wiem tego, a może to zaważyć na mojej grze :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej