Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Koniec świata
stefan666:
--- Cytuj ---Nie mam na tyle wiedzy, żeby kłócić się z tobą w tej sprawie, ale mimo wszystko myślę, że patrzysz na tą sprawę zbyt kolorowo. Radze ci poczytać o tym, może trochę mnie zrozumiesz :]. Ale nie wykluczam że nie mam racji.
--- Koniec cytatu ---
Mi nie chodzi o to nie mówię że jesteśmy ze stali i nic nam nie grozi. Tylko ten uran mógł by zagrozić USA i innym krają w pobliżu owej erupcji dla mnie bardziej prawdopodobną końcem świata będzie wojna w końcu ludzie jako jedyne stworzenia tak bardzo niszczą swoje siedlisko.
Dodam tylko że ostatnio czytałem o bombie która jest w strefie 51 rzekomo od UFO która jest wstanie zniszczyć ziemie :P
Szarleǰ:
Pewnie tak. Ale tak czy inaczej, wszystko o 2012 nie pójdzie , że tak powiem na marne. Wyobraź sobie, że jest ten 2012 rok. Media będą huczały o końcu świata, na świecie będzie panika. A najgorsze będą sekty, które powstaną. Nawet nie to, że będą popełniać masowe samobójstwa, a gorzej będzie, jeśli tacy zaczną chodzić po ulicach i ludzi mordować w imię Pana. Ogólnie to wesoły ten rok nie będzie.
Serail:
--- Cytuj ---Wyobraź sobie, że jest ten 2012 rok. Media będą huczały o końcu świata, na świecie będzie panika.
--- Koniec cytatu ---
Ja już takich "końców świata" przeżyłem kilka, uwierz mi, zawsze były jakieś tam wzmianki o tym w mediach, jednak nigdy nie spotkałem się z czymś takim, że wszystkie stacje zainteresowałyby się tym i zaczęły by postrzegać to jako informację ważną.
--- Cytuj --- A najgorsze będą sekty, które powstaną. Nawet nie to, że będą popełniać masowe samobójstwa,
--- Koniec cytatu ---
Sekty powstawały i powstawać będą, a masowe samobójstwa wcale nie są takim częstym zjawiskiem...
--- Cytuj ---a gorzej będzie, jeśli tacy zaczną chodzić po ulicach i ludzi mordować w imię Pana.
--- Koniec cytatu ---
Taa, a służby porządkowe co w tym czasie by robiły? W kościele na kolanakach?
--- Cytuj ---Ogólnie to wesoły ten rok nie będzie.
--- Koniec cytatu ---
Nie zgodzę się z tym. Zacytowałbym prezydenta Wałęsę: "Jestem za, a nawet przeciw", jednak ja jestem tylko przeciw temu co mówisz, będzie to rok jak każdy inny.
Szarleǰ:
W tej kwestii jestem pewny, że nie masz racji. Jeśli o masowe samobójstwa chodzi, przy końcach świata były częste niestety, a służby porządkowe nie są wszechwiedzące, by zapobiec wszystkim takim atakom. Ponadto nigdy nie było tyle informacji, tyle dowodów naukowych, tyle przepowiedni i tyle zgodności niż te z 2012 roku. I mogę się założyć, że nie będzie to rok jak każdy inny.
Poza tym sugerowałbym, aby rozmowa była jednak trochę na poziomie, i odstawała od reszty. I denerwuje mnie panująca tutaj tradycja wśród pewnego grona użytkowników, nadużywania sarkazmu i stanie mocno przy swoim nie licząc się z nikim innym. Coś na zasadzie "ja jestem fajny i mądry, i wiem wszystko a wy nic".
stefan666:
--- Cytuj ---2012 roku. I mogę się założyć, że nie będzie to rok jak każdy inny.
--- Koniec cytatu ---
Cały ten jebany rok stał się legendą przez kalendarz majów bo w tedy się skończył 21 grudnia 2012 . I to była pierwsza plota o 2012 a ludzie zrobią wszystko dla rozgłosu i dlatego paru naukowców zaczeło robić teorie bo jest to na topie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej