Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Najlepszy forumowy artykuł 2008 - głosowanie
Isentor:
Każdy z zarejestrowanych ma pełne prawdo do jednorazowego głosowania na nominowanego usera.
Mile widziane komentarze poniżej w temacie. Nie są one jednak wymagane. Masz pełne prawo oddać głos anonimowo korzystając z ankiety.
Nominowani
ojciec redaktor
--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---
Sir_William
--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---
Pamiętaj głosując publicznie poza ankietą już w formie postu bierzesz udział w losowaniu nagród dla uczestników Gali Statuetek Innosa.
Grison:
Sadzę, że ojciec redaktor zasłużył na tą nagrodę. Nie mam żadnego specjalnego powodu. Mimo, że artykuł Will'a na pewno okazał się bardzo pomocny to jest to o ile pamiętam zaczerpnięte z gram.pl czyli nie jego autorstwa. Tak więc głos na ojczulka.
Canis:
Mój głos padł na: ojciec redaktor "Zrób swojego moda"
i go nominowałem. Jego artykuł o modach jest ciekawy, popularny, no i oczywiście pomocny. Tak jak Grison powiedział, William miał błędy zaczerpnięte z gram.pl, a więc no nie stworzony przez niego.
Serail:
Wybrałem tekst Ojca redaktora, pt. "Zrób swojego moda". W artykule tym zawarte są teksty, które pomogą rozpocząć przygodę z moddingiem ludziom, którzy nigdy wcześniej nie mieli styczności z projektami tego typu. Samo ojciec redaktor często udzielał pomocy "laikom", więc statuetka jak najbardziej mu się należy.
Eregrin:
ojciec redasktor. Jako, ze (jak na razie :P) nie wykorzystałem teog poradnika, to ejst napisany bardzo szczegółowo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej