Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Mistrz ortografii 2008 - głosowanie

<< < (2/4) > >>

Grison:
Hmmm... mógłbym przysiąc na moje długie paznokcie, że tutaj dawałem coś od siebie :P
IsentoR ma za dużo pracy ;]

Tak więc jak już w nieopublikowanym "coś od siebie" napisałem, tą kategorie wygrywa pani Mozilla z domu Firefox. Jednak gdy miałbym wybrać jedną osobę z krwi i kości to byłby to albo Trivuś :*, albo mój Moreanik :* bądź Rohgard. Są to osoby piszące estetycznie, mające bogaty zasób słów i co najważniejsze wiedzą o czym piszą. Poza tym chyba lubią bazgrać swoje wypociny ;] Ten dylemat rozwiązałem drogą losowania najgłupszą wyliczaną jaką dziecięce lata pamiętają i wypadło na Morean'a ;]

Sado:
Trivet. Choć już go w ogóle nie widzę na forum, to była osoba, która jest definitywnie mistrzem ortografii. Rozbudowane, bezbłędne posty, tak jak BF. Głos na Triveta.

Melitele:
Tak jak wiele osób napisało nie trudno jest pisać bez błędów, ale kogoś wybrać muszę :P Więc zagłosowałam na Moreana, nie zauważyłam w jego postach błędów, piszę z sensem, jego wypowiedzi są dość długie i przyjemnie się je czyta, także mój głosik na niego…

Tidus:
Trivet gdy jeszcze był modem i pojawiał się pisał bez błędów, nie nagannie stylistycznie i mądrze. Głos dla Triva :]

Lucas Paladin:
Mój głos mógłby paść na Triveta, ale nie widzę go ostatnio na forum. A to, że często gadam z Grisonem, i czytam jego posty, to wiem, że ma on bogaty zasób słownictwa i potrafi pisać dobrze i czytelnie nie popełniając przy tym błędów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej