Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
WIELKI PROBLEM Z BENETTEM!!!
klarnecistka:
Zabiłam w grze najemnika na farmie Onara wtedy wszyscy najemnicy mnie chcieli zabic ale Lee kazał mi zapłacic 1000szt złota i tak zrobiłam wszystko wróciło do normy,przynajmniej tak myslałam;-( Jestem teraz w trakcie misji naprawy Oka innosa i mam uwolnic Beneta z wiezienia ale nie moge bo gdy mnie zobaczy to chce zabic!Nie moge znim porozmawiac!!Pomóżcie !!Nie chce zaczynac gry od nowa!!!!Moze jest jakis kod co by rozwiazał ten problem.Z góry dziekuję!!!
Serail:
Wystarczy, jeżeli poczekasz kilka dni, idź zapoluj sobie na coś, powykonuj inne questy, a potem wróć do Benneta i wszystko powinno być dobrze.
Damsem:
na początku grałem na kodach więc zrób tak napisz w konsoli F2 kill i bennet zginie kiedy będziesz chciał wziąć jego rzeczy i będzie jego imię to daj o ( nie 0 tylko o ) i będziesz bennetem wtedy daj F8 i będziesz miał full hp i wtedy daj znowu o ale na siebie i powinien już cie lubić
Hagen1995:
Ja bym na twoim miejscu grałem od nowa albo wczytałem poprzedniego save i wszystko było by w porządku i obeszło by sie bez kodów.
Robben:
A czar zapomnienia ,,Niepamięć'', to co?. Wystarczy iść do miasta i kupić ten zwój od Ignaza w porcie (chyba jeszcze go ktoś sprzedaje, ale niewiem dokładnie kto). Użyj go na Bennecie, a nie powinien cię atakować.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej