Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Najaktywniejszy user 2008 - głosowanie
Isentor:
Każdy z zarejestrowanych ma pełne prawdo do jednorazowego głosowania na nominowanego usera.
Mile widziane komentarze poniżej w temacie. Nie są one jednak wymagane. Masz pełne prawo oddać głos anonimowo korzystając z ankiety.
Nominowani
Lord Arthas
--- Cytuj ---Nie przynależę praktycznie nigdzie indziej. A nawet jeśli, to już nie wchodzę na te fora. TYLKO na TG Mrugnięcie.
- Gdy tylko am dostęp do internetu, zawsze zaglądam na to forum. Nawet, to jak gdzieś wyjadę i mam tam jakikolwiek dostęp
--- Koniec cytatu ---
Canis
--- Cytuj ---Udzielam się często w tematach na forum, również czasami do akcji prowadzonych przez moderatorów się przyłączam. Mam nie mało postów na koncie, a moje posty są na nie najgorszym poziomie. Zostałem nominowany, a więc uważacie że zasługuję.
--- Koniec cytatu ---
Roben
--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---
Lord Sado
--- Cytuj ---Choć ostatnio moja aktywność zmalała, to jednak nadal, żaden użytkownik, nie dogonił mnie w ilości postów. Jednak, dalej, nie sądzę, że liczy się jedynie ilość, ale także jakość. Staram się nie pisać bezmyślnych postów, a przemyślanie i w miarę sprawdzone. Z tego właśnie powodu, sądzę, że to mi należy się nagroda.
--- Koniec cytatu ---
Pamiętaj głosując publicznie poza ankietą już w formie postu bierzesz udział w losowaniu nagród dla uczestników Gali Statuetek Innosa.
Mantos:
Zagłosowałem na Lorda Arthasa, mimo, że nominowałem Canisa, po dłuższym namyśle stwierdziłem że Lord Arthas bardziej zasługuję na statuetkę Inossa.
Lucas Paladin:
Mój głos na Lorda Arthasa. Widać, że chłopak się stara być aktywnym. Utwierdziła mnie też w przekonaniu jego krótka wypowiedź. Myślę, że zasłużył sobie na to miano. Ilość postów jeszcze nie świadczy o aktywności, bo może się ona przejawiać w negatywny sposób. Tyle ode mnie.
Patty:
Zagłosowałem na Canisa. Chociaż nominowałem Lorda Arthasa, po dłuższym zastanowieniu wybrałem właśnie Canisa. User, na którego głosuję [Canis] ma więcej postów na dzień. Ma również więcej napisanych wiadomości i jest wyżej w statystykach. Dlatego głos na niego.
Foltest:
Głos oddałem na Canisa, bo widzę go bardzo często na forum.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej