Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Najbardziej pomocny user 2008 - głosowanie

(1/3) > >>

Isentor:
Każdy z zarejestrowanych ma pełne prawdo do jednorazowego głosowania na nominowanego usera.
 Mile widziane komentarze poniżej w temacie. Nie są one jednak wymagane. Masz pełne prawo oddać głos anonimowo korzystając z ankiety.

Nominowani
Dexter666

--- Cytuj ---Pomagam wielu osobom w dziale problemy, we wszystkich częściach Gohic. Pomocny staram się być w miarę możliwości dla wszystkich.
--- Koniec cytatu ---

Mantos

--- Cytuj ---Codziennie przeglądam działy "Problemy" i jeśli mogę, staram się pomóc.
--- Koniec cytatu ---

Lord Arthas

--- Cytuj ---- Często pomagam w Problemach, dotyczących Gothic I i Gothic 2:Noc Kruka
- Po0magam kilku osobom na GG, w problemach, odpowiadam na pytania związane z forum.
- nie wiem, czy to pasuje, ale pomagam stronie w robieniu encyklopa.
--- Koniec cytatu ---

Foltest

--- Cytuj ---Mi sie nie należy jak na mnie głosowali, to niech oni ci gadają.
--- Koniec cytatu ---

Airyx

--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---

Angarix

--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---

Walar

--- Cytuj ---brak
--- Koniec cytatu ---

Pamiętaj głosując publicznie poza ankietą już w formie postu bierzesz udział w losowaniu nagród dla uczestników Gali Statuetek Innosa.

Canis:
Mój głos padł na Dexter666. Również ja go nominowałem. Tak jak napisał:

--- Cytuj ---Pomagam wielu osobom w dziale problemy, we wszystkich częściach Gothic. Pomocny staram się być w miarę możliwości dla wszystkich.
--- Koniec cytatu ---

Widziałem jego posty w działach z problemami, to też oddaję na niego głos, często były pomocne raczej.

Enzo:
Ja głosuję na Lorda Arthasa

--- Cytuj ---- Często pomagam w Problemach, dotyczących Gothic I i Gothic 2:Noc Kruka
- Po0magam kilku osobom na GG, w problemach, odpowiadam na pytania związane z forum.
- nie wiem, czy to pasuje, ale pomagam stronie w robieniu encyklopa.
--- Koniec cytatu ---

Przeglądam często tamtejsze działy widać, że user jest bardzo pomocny

Grison:
Mój głos powędrował do Lorda Arthasa, za pomoc w rozruszaniu się z porannego letargu oraz za to, że zawsze jest gdy chce się z kogoś pośmiać ;] Poza tym jest zawsze chętny do pomocy, czy to trzeba jakieś zadanko do marantu napisać, czy jakąś poczwarę wymyślić etc. Ogólnie sądzę, że może dużo dla Oterio zrobić. Do tego gdy ostatnio czytałem posty dajmy na to w działach Gothic'a to nieraz przeplatał się tam jego nick.

Serail:
Jak już mówiłem w poprzedniej edycji konkursu Mantos w miarę często zagląda do działu "Problemy" i pomaga początkującym graczom w ich przygodzie w świcie Gothica. Jego odpowiedzi stoją na dobrym poziomie, więc według mnie zasługuje chłopina na tą nagrodę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej