Strefa moddingu gier Gothic > Ukończone modyfikacje

Sammel-Mod V0.1 - mod do G3

<< < (2/2)

k00ba:
Niestety, ale musiałeś się pomylić, po wklejeniu tego pliku do folderu data w g3, uruchomieniu gothica i wpisaniu w konsoli kodu give Body_OldTempler, nie otrzymuję tej zbroi. dla bezpieczeństwa wpisałem idkfa i też jej nie znalazłem. Pik ten natomiast zmienił tekstury zbroi herszta, miltena, itd...
Jak będziesz wiedział, któy plik po wpisaniu kodu give Body_OldTempler da mi zbroję strażnika świątynnego w ekwipunku to daj znać :)

Z góry dzięki i pozdrawiam.

Adanos7:

--- Cytat: k00ba w 23 Lipiec 2008, 12:28:08 ---Niestety, ale musiałeś się pomylić, po wklejeniu tego pliku do folderu data w g3, uruchomieniu gothica i wpisaniu w konsoli kodu give Body_OldTempler, nie otrzymuję tej zbroi. dla bezpieczeństwa wpisałem idkfa i też jej nie znalazłem. Pik ten natomiast zmienił tekstury zbroi herszta, miltena, itd...
Jak będziesz wiedział, któy plik po wpisaniu kodu give Body_OldTempler da mi zbroję strażnika świątynnego w ekwipunku to daj znać :)

Z góry dzięki i pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---
Oprócz pliku _compiledImage.p02 musisz wkleić jeszcze: Templates.p02 i Strings.p01. Teraz musi działać, bo tym razem sprawdzałem.

k00ba:
dzięki serdeczne! Btw, czy plik Strings.p01 nie odpowiada czasem za dialogi? :o
I takie jeszcze mam pytanie, zauważyłem plik Project_compiledimage02. jest on podobny nazwą do tego pierwszego... czy on tez jest wymagany? czy ma związek z tym plikiem?

Pozdrawiam.

Adanos7:
W pliku Strings.p01 są wszystkie teksty. Pomijając ten plik, nie miałbyś nazwy zbroi i jej opisu (były by puste pola). Za dialogi odpowiada plik Infos.p0x, a za zadania Quests.p0x (za "x" można wpisać odpowiednią liczbę).

--- Cytuj ---I takie jeszcze mam pytanie, zauważyłem plik Project_compiledimage02. jest on podobny nazwą do tego pierwszego... czy on tez jest wymagany? czy ma związek z tym plikiem?
--- Koniec cytatu ---
Jak widać nie. Rozpakowałem ten plik i w tym pliku, znajdowały się pliki, które miały w nazwach NPC.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej