Strefa pomocy > Gothic

Zbroje????

<< < (2/3) > >>

Hagen1995:
I Kim mam grać w gothicu Sekciarzami,strażnikami,najemnikami a jeszcze jedno czy mogę dostać szatę arcymaga ognia??

nowy xard:
Możesz zostać Arcymagiem,wystarczy,że  osiągniesz czwarty krąg magii.

Airyx:
Jak zostaniesz magiem ognia i będziesz miał conajmniej 3 krąg magii to będziesz mógł kupić szatę arcymistrza od Corristo za 1500 bryłek rudy. A kim grać, to już sam zdecyduj. Najlepiej przyłącz się do NO albo SO bo w sekcie jest raczej nudno. Do NO najłatwiej się dostać, z kolei w SO jest nawet ciekawie - zwłaszcza pod koniec 3 rozdziału... ???

TomekLP:

--- Cytat: Airyx w 26 Czerwiec 2008, 17:23:43 ---Z tego co wiem, nie da się mieć ciężkiej zbroi strażnika bez kodów. A co do zbroi strażnika to nie pamiętam, bo dawno nie grałem w G1, a jeszcze dawniej nie grałem strażnikiem.  :-\

--- Koniec cytatu ---
Z tego co ja slyszalem to podobno mozna miec cierzka zbroje straznika. Warunkiem jest chyab posiadanie wszystkich wmiejetnosci bojowych na max, gdy to mamy podchodzimy do thorusa, a on daje zbroje. Jednak nie wiem czy to prawda mowil mi o tym kolega ale sam tego nie sprawdzalem.

..::Diego::..:
Zbroje Strażnika jest chyba dopiero od 3 rozdziału, a Ciężką Zbroję Strażnika można zdobyć dopiero w Gothic 2 Noc Kruka, tylko to już nie jest Ciężka Zbroja Strażnika, tylko Zbroja Strażnika Kruka ;)
Klucz do lochów ma Gomez, ale on jest nieśmiertelny chyba do 4 rozdziału, a w 5 się go zabija.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej