Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Mapa Dworu Irdorath

(1/2) > >>

Kermitt:
Straszna ze mnie gapa. Chodzi o to że przez przypadek sprzedałem komuś mape Dworu Irdorath. Najpewniej był to ktoś z GD, kogo już nie ma ponieważ kapitanem mojego statku jest Torlof co wszystko wyjaśnia. Czy jest jakiś sposób na odzyskanie tej mapy ? W ostateczności mogę uciec się nawet do użycia kodu.

Proszę o pomoc

Enzo:
Ja radzę wczytać wcześniejszy save o ile go masz. Najlepiej ten zaraz przed wypłynięciem na dwór Irdorath. Zwłoki ludzi z zamku już chyba zniknęły, więc w ostateczności będziesz(chyba) musiał skorzystać z kodu.

Robben:
Ja proponuję zrobić coś takiego: wpisz ,,marvin'', podejdź do drzwi na statku (znajdziesz je w pomiszczeniu po lewej stronie), naciśnij ,,K'', a przejdziesz w ten sposób przez te zamknięte drzwi. Wtedy będziesz miał VI rozdział, ale niewiem, czy twoi towarzysze będą z tobą, jednak musisz tego spróbować. Wróć także do GD i sprawdź, czy ciała nie znikneły. Jeśli są, spróbuj je ożywić (podchodzisz i klawisz ,,O'') i być może uda ci się odzyskać mapę. Kodu na mapę, niestety nieznam.

Dementor:
Hymm, a właśnie idź za radą w/w userów i zejdź do GB, zwłoki nie znikają, jeżeli mają jakąś zawartość, np. coś w ekwipunku, sprawdź koniecznie, acha-skoro ją sprzedałeś, no to szukaj też po łowcach smoków

Kermitt:
Za chwilkę spróbuje tego o czym pisaliście i napisze rezultaty. A pamiętam że kiedyś na forum w jakimś wątku przeczytałem.

"Przyzwij takiego kolesia (tu było imie) kodami, ma on wszystko z gry oprócz Oka Innosa."

Czytałem to dosyć dawno ale utkwiło mi w pamięci, bo troszke mnie to zdziwiło. Wiecie może co to za kod, albo przynajmniej w jakim wątku ktoś napisał tego posta ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej