Autor Wątek: Acces Violation,błąd  (Przeczytany 4286 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Szkodnik6

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 1
Acces Violation,błąd
« dnia: 21 Lipiec 2008, 20:35:29 »
 1.Często podczas zapisu pokazuje mi się błąd-plansza z napisem Access Violation przy ponownej próbie wczytania zapisu po prostu nie mogę wczytac(popsuł mi się zapis) dzieje się to bardzo często. A przy tej ponownej próbie wczytania idzie taki pasek "Inicjacja i konfiguracja wirtualnego systemu plików, proszę czekać to może potrwać nawet kilka minut"
mój komp to:
procesor:AMD Athlon 64 3000+
płyta:VIA
512 RAM
dysk 120 GB
karta graficzna: ATI Radeon 9550
mój e-mail to gothico2@o2.pl gg:235943
Prosiłbym o szybka odpowiedź.
Aha jeszcze screen - http://www.vpx.pl/zdjecie,acces_violation.html
P.S. Czytałem, że ten błąd występuje gdy się ma 256 lub mnie RAM, ale ja mam 512.

2.Kolejny błąd - MÓJ KOSZMAR
A więc po idealnym przeczyszczeniu wyspy Khorinis, wybieram się do Jarkendaru z misją zabicia Kruka, przechodzę przez portal, idę do wyjścia a tu Saturas do mnie nie zagaduje(powinien stać przy wyjściu i zlecić mi kilka misji), tak samo jest z kamiennymi strażnikami, są już rozwaleni(ciekawe jak). Doszedłem do wniosku, że wszystko jest jakby już zaliczone.
Ten bład miałem juz dwa razy, przez to muszę zaczynac grę od początku. Mam nadzieję, że pomożecie mi go rozwiązać bo mam zamiar w końcu sobie go przejść 3 raz.

Offline Eregrin

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • ÂŻycie jest jak komputer - do zabawy i do konkretów
Odp: Acces Violation,błąd
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Lipiec 2008, 09:22:01 »
1) Tego błędu, to chyba nie da sie pozbyć. Może to być spowodowane tym, że często używasz kodów. Musisz zagrać po prostu od początku i nie używać kodów - może to coś da... Tak samo, dzieje mi się z MT, a to dlatego, że używałem kodów, by naprawiać bugi...
"Inicjacja i konfiguracja wirtualnego systemu plików, proszę czekać to może potrwać nawet kilka minut"
Może to być spowodowane tym, że zresetowałeś/zrestartowałeś komputer...
2) No nie wiem...

Jednymi słowy - spróbuj reinstalki. Masz grę oryginalną? Jak masz oryginalną, zażądaj zwrotu, albo kup sobie następną, za te nędzne 20 złotych... Możesz także, spróbować zagrać na innym kompie.
« Ostatnia zmiana: 22 Lipiec 2008, 09:24:43 wysłana przez Eregrin »

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 22 Lipiec 2008, 09:22:01 »

Offline Szkodnik6

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 1
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Lipiec 2008, 10:30:20 »
Gram bez kodów, mam oryginał. Może w czymś innym kwi problem?

Offline Grad

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Sierpień 2008, 12:42:04 »
ja mam tak samo ze czasami psuje mi sie save i nie wiem co mam zrobic i wiesz co zrob tak jak ja jak zapisujesz na jednym save to pozniej zapisz jeszcze na 2 i wtedy zepsuje sie jeden a ten drugi bedzie dobry

Offline Hagen1995

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 22
  • Honor Wojownika jest jego jedyną Tarczą a odwaga..
« Odpowiedź #4 dnia: 02 Sierpień 2008, 12:49:31 »
Ja nic sie nie da zrobić z tym to błąd gry dużo jest takich tematów wystarczy poszukać TO może być spowodowany bugiem lub innym zjawiskiem z moich informacji nikt tego nie ustalił jak to usunąć I Proszę o zamkniecie tego tematu bo jest na tym forum ich bardzo wiele.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #4 dnia: 02 Sierpień 2008, 12:49:31 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18