Strefa pomocy > Gothic

Pare pytań....

(1/1)

Sherman:
Witam.

Moje pierwsze pytanie dotyczy obrotu podczas walki.Jak można wykonać taki obrót mam 2 poziom walki jednoręcznej.Drugie pytanie też dotyczy walki mianowicie na cmentarzysku orków w tej dużej izbie jest pełno orków...największy problem sprawia mi Ork Wojownik na środku ... czy ktoś ma jakieś rady na takich Orków ? Innych pokonuje bez trudu jednak z nimi się muszę dużo pomęczyć...Mam szate Nowicjusza i miecz jednoręczny obrażenia : 55 . Proszę o pomoc z góry thx .

Tkoron:
Nie jestem pewien ale obrót to chyba tylko bron dwuręczna, w każdym razie cios do przodu tzn ctrl i strzałka w górę, kiedy się na chwile zatrzymasz z mieczem po zadaniu tego ciosu ale przed powrotem do podstawowej pozycji kolejny raz zadajesz taki sam cios, za którymś razem jest obrót. a co do wykonania tego to sam musisz wyczuć odpowiedni moment, popróbuj trochę a się uda, z bronią jednoręczną robisz to samo ale są inne ciosy.

A co do Orka to 1 który masz poziom, 2 czy zadajesz mu jakieś obrażenia? Jeżeli tak to po prostu rób uniki kiedy on atakuje i uderzaj go kiedy opuści po ciosie broń.

Serail:
1) Co do combosa, bodajże dwa razy strzałka w górę.
2) Co do tego orka, uderzenie, blok, znów uderzenie i blok, robić tak aż go zabijesz.

Eregrin:
sama szmata nowicjusa nie wystarczy... Zaopatrz swię w pierścienie ochronne i troszeczkę lepszy oręż:
* Dwóręczny: Pobij strażnika ÂŚwiątynnego. leży na ziemi? bierz mieczyk ;]
* Jednoręczny: Bijesz silasa, z jego bronią Laresa, z jego bronią Arto, z jego bronią Bliznę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej