Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Bitwa o klasztor-oczami Pyrokara
Pan Mroku:
Zglosilem siebie do gali dla zabawy i nie mam nadzieji zadnych
Pisalo ,,prawie cale,, a bez przesady nie duzo jest mieszkancow z 50 moze a sa jeszcze pokoje i piwnice nie liczac mostu i dachow z wiezami gdzie tez miejsce
a bitwy beda spoko
chyba ktos zle mnie zrozumial nie kly jako palisada tylko do drzwi powbijane kly by sie nadziali
Doman:
A więc czytało się całkiem przyjemnie, choć mogłoby być lepiej, ale niestety popełniłeś dużo błędów, oto te które znalazłem:
wzieli - pisze się wzięli
ÂŚciągneli - to samo - ściągnęli
zaczeli - znowu to samo - zaczęli
komnate - pisze się komnatę
wykożystac - pisze się wykorzystać
uwieżyć - uwierzyć bo wiara
A więc za ortografie 1/5, za wciągnięcie takie naciągane 4/5 czyli w sumie 2,5/5
Julian:
ÂŚrednie 1/5 za ortografie,3/5 za interpunkcje,5/5 za pomysł-=3,5
Czekam na kontunacje
Tytan302:
Parę ortów, Czasami mała litera, ale podoba mi się i to bardzo.
8/10
Rysownik:
--- Cytat: Pan Mroku w 19 Czerwiec 2008, 22:19:16 ---Sory czasem jest mala litera!jak pisze to normalnie jest a jak juz wysle to jest zle...
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem tego wytłumaczenia. Pewnie przyzwyczaiłeś się do Worda, bo zamienia małe na duże. A opcja "kopiuj-wklej"? Po za tym twoje wytłumaczenie też jest źle napisane (brak spacji po wykrzykniku i mała litera). No, a teraz czas na ocenę. Błędy ortograficzne są fatalne, te "gdzie pedro" jest rażące (już z samej małej litery imienia...), a i po myślnikach nie ma kropek. Więc ocena to 2,25/5.
P.S. Jak to się dzieje, że twórczość piszesz dobrze, a to
--- Cytat: Pan Mroku w 19 Czerwiec 2008, 22:19:16 ---(...)!jak pisze to normalnie jest a jak juz wysle to jest zle...
--- Koniec cytatu ---
pisałeś z małej litery?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej