Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Krata i Kamienie Teleportacyjne

(1/2) > >>

bemol05:
Wykonuje zadanie Kamienie Teleportacyjne dla magów wody i nie mogę otworzyć kraty prowadzącej do kamienia w piramidzie, mimo, że mam do niej klucz :( Co robić?

Robben:
Jakiej kraty? tam jest krata, ale znajduje się ona tam, gdzie były szkielety-gobliny.
Do kamienia dostaniesz się przez drzwi, które znajdują się tam, gdzie jest Cronos z Merdarionem, a otworzysz je owym kluczem właśnie.

EDIT: Ludzie! Po co powtarzacie to co ja napisałem? Poza tym, przecież to było 2 miesiące temu i na pewno bemol05 rozwiązał już ten problem.

Airyx:
Właśnie, drzwi są w pomieszczeniu ze zbiornikiem, tzn. takim wgłębieniem w podłodze, zaraz przed komnatą z portalem. Są dokładnie w przeciwległej ścianie do wejścia do komnaty z portalem (stań w wejściu, odwróć się do tyłu i idź przed siebie, a dotrzesz do drzwi). Tylko tamtędy możesz dostać się do pomieszczenia z kamieniem teleportacyjnym.

Dementor:
Skoro masz klucz i nie możesz-dziwne? popróbuj tak, jak w/w, albo użyj K

Mistrz Yamana:

--- Cytat: Roben w 19 Czerwiec 2008, 10:42:29 ---Jakiej kraty? tam jest krata, ale znajduje się ona tam, gdzie były szkielety-gobliny.
Do kamienia dostaniesz się przez drzwi, które znajdują się tam, gdzie jest Cronos z Merdarionem, a otworzysz je owym kluczem właśnie.

--- Koniec cytatu ---
Racja, ale i tak nie da sie kraty otworzyć, a dokładnie przejście znajduje się w ostatniej komnacie przed portalem, chyba jest tam przełącznik ( którego otwiera się kluczem ), a za przejściemem jest korytarz ( który prowadzi do portalu i kraty ), no i masz portal.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej