Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Patrol orków
100lejka:
Przy Gońcach leśnych tych przy monterze stoi sobie zawsze patrol orków masz od gońców za misje zabic tych orków a od druida porgana odzyskac jego kamien przemiany w dzika. Ponieważ chce troche pobawic sie w druida a poźniej przejśc do magów wody, chce wykonac ta misje i tu jest mały problem... Tego patrolu nie ma. Na moim poprzednim savie assasynem był ten patrol czy ma na to wpływ że pracowałem troche wtedy dla orków w monterze ? Bo teraz żeby sprawdzic tez dla nich popracowałem troche ale ten cały patrol nie pojawia się przy tym ognisku. Czy ktoś może wie o co chodzi?
Mantos:
Idź do strażnika druida i pogadaj z nim. Będzie chciał pokonać orków. Powiedz mu że pójdziecie razem. Nie wiem czy top pomoże, ale warto spróbować, może orkowie się pojawią. Jeśli nie to przywołaj kamień na kodzie. (wpisz w konsoli: give It_DruidStone_Ripper_Broken)
100lejka:
Kodu nie wpisze bo ich nie trawie :/ a właśnie już to sprawdzałem to co mówiłeś i wtedu przychodzę z tym typem a on mi truje coś tam że orkowie to stworzenia adanosa tak jak ty i ja i dostaje 5 respectu u gońców leśnych ale nadal orków nie ubiłem :/
Mantos:
Jak słyszę takie teksty to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Skoro gra jest zbugowana to należy chyba naprawić błąd.
Respev:
--- Cytuj ---Kodu nie wpisze bo ich nie trawie :/
--- Koniec cytatu ---
No tak, lepiej zagrać od nowa i zmarnować te kilkanaście godzin gry, niż wpisać kod. IMO - idiotyczny tok myślenia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej