Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Gildia Złodzieji
(1/1)
100lejka:
Z tego co mi wiadomo można dołączyc do gildi złodzieji na 2 sposoby. Na łatwizne poprostu wpakowac nagura do paki albo im się podlizywac. Ja osobiscie chce sobie troche nabic expa i pograc z klimatem ;p więc robię te ich misje i już tak : Wpakowałem sare do więzienia, dałem uciec temu typkowi co okradł jore no i oczywiście dostarczyłem paczke nagurowi
A ten cały karczmarz nadal nie chce mi powiedziec że attyla chce się ze mną spotkac. Co mam jeszcze do zrobienia i jak to zrobic ? Z góry dzięki za odpowiedź
Serail:
Musisz wykonać wszystkie questy dla złodziei w mieście, m.in. dla Halvora. Wtedy będziesz mógł pogadać z Attylą.
skotar:
Musisz znaleść notatke z ryby, jest ona w jaskini bandytów za farką Akilla. Przeczytać ją iść do Halvora, oddać mu ją. Wtedy powinien pojawić się Atyla.
Gunses:
Tak, idąc z Khorinis do Karczmy Orlana spotykasz schody w skale. Idź nimi a potem skręć w lego, wyciągnij łuk i idź cały czas przy skale. W końcu łuk wskaże ci Bandytów. Po ich eksterminacji, przeszukaj ich jaskinie. Znajdziesz tam dziwną rybę. Użyj jej w ekwipunku, a pokaże się notatka. Przeczytaj ją i udaj się do Halvora i powiedz ze go nie wydasz. Potem idź do Karczmarza a ten powie ci o tajemniczym mężczyźnie...
Boba Fett:
http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=101
Nawigacja
Idź do wersji pełnej