Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Agresywne wilki

(1/2) > >>

Merdarion:
Witam. Mam problem z zadaniem pt. "Znajdź i zabij agresywne wilki", które zleca mi Dennis z farmy obok Montery. Nie chciało mi się szukać ich jaskini, więc użyłem do tego interaktywnej mapy. Powędrowałem do tej jaskini i powybijałem wilki. Po wszystkim nic mi się nie pokazało, że zadanie wykonane. Poszedłem
do Dennisa, a tu nie mam kwestii dialogowej. Myślałem, że nie te wilki zabiłem, bo nazywały się nie agresywne wilki, tylko o ile dobrze pamiętam płochliwe wilki, czy jakoś tak. Ale przecież na mapie wyraźnie widać gdzie się znajduje ich jaskinia, na południe od Montery. Mógłbym ominąć to zadanie lecz
brakuje mi 2 pkt reputacji do dostania się na plac zamkowy, a bez tego nie mogę doprowadzić do podbicia Montery.
Poradźcie mi co z tym zrobić? Może zostało mi jakieś zadanie, dzięki któremu mógłbym dostać te 2 pkt reputacji?
Mam nadzieję, ze nie będę musiał zaczynać gry od nowa :/.

Foltest:
U niego wypełniasz, a szefowi mówisz.

Merdarion:
Eee, że co?? U kogo wypełniam i któremu szefowi mówię?

Mantos:
Foltest o co ci chodzi?
Jeśli w jaskini był miecz Wenzela to znaczy, że trafiłeś w dobre miejsce. Jakie zadania już wykonałeś?

Merdarion:
Sporo już tego było, więc wypisze te, które pamiętam i te, które związane były z reputacją w Monterze:
1. Pokonałem wszystkich na arenie.
2. Jestem w trakcie wykonywania zadania dla Marika (chodzi o sprawdzanie lojalności wśród najemników), ale nie wiem czy reputację za to dostaję. Trochę ludu już podkablowałem.
3. Zamieniłem niewolników z wykopalisk na tych z zagrody, przy okazji kradnąc listę niewolników dla Marika (patrz pkt. 2) i oddając ją z powrotem Bradley'owi.
4. Zabiłem złodziei pszenicy.
5. Oddałem pszenicę i mleko Sanford'owi
6. Powiedziałem Dennisowi, że Bradley potrzebuje nowych niewolników
7. "Dennis chce, żeby Bradley lepiej traktował swoich niewolników.

Narazie tyle mi do głowy przychodzi. Jeszcze raz przejrzałem tą interaktywną mapę i dojrzałem kilka niewykonanych przeze mnie zadań w Monterze, więc zaraz się za nie wezmę i zobaczymy co będzie.

A co do jaskini, w której zabijałem wilki, to widocznie była dobra jaskinia, bo znalazłem w niej miecz Wenzela.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej