Strefa pomocy > Gothic
Gildia
masia_ss:
Doszedłem do misji w której wyrzucono mnie ze starego obozu i powiedziałem o tym jakiemuś magowi a on powiedział że mam iść do Lee a potem do niego wrucić. No to poszedłem i zostałem najemnikiem a jak wruciłem do maga to mogłem powiedzieć że ktoś mówił że moge załorzyć szate magów wody czy jakoś tak. To znaczy że moge być najemnikiem i magiem równocześnie?
Robben:
Jak zostaniesz magiem wody, to nic nie stracisz - wszystko jest tak samo, jak byłbyś najemnikiem, z tym że możesz się nauczyć magi run a poza tym dostaniesz szatę wody, która jest lepsza od zbroi najemnika. A więc to w sumie tak, jak byłbyś magiem i najemnikiem.
milten99999:
kiedy mnie wyrzucili z starego obozu do zostałem magiem wody i nic nie musiałem wzamian robić
groszekx1:
Zą dwie drogi:
Albo pierw będziesz w SO i jak cię wywalą to idziesz do SAturasa i mówi ci że masz iść do Lee i on cie zrobi na najemnika potem spowrotem do Saturasa i mówisz mu że Nefarius powiedział że możesz zostać magiem wody,i tyle...
Albo od razu na początku zostajesz szkodnikiem,po queście z starą kopalnią(dla OB z tymi pełzaczami)zostaniesz najemnikiem a potem jak już ci zamkną bramy SO To możesz zostać magiem wody
momo:
Jak zostaniesz magiem to będziesz magiem. W NO wygląda to tak: szkodnik -> najemnik -> mag wody. Kiedy wylecisz ze starego obozu możesz zostać od razu najemnikiem, co pozwala Ci zostać magiem wody.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej