Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiony farmer

<< < (2/11) > >>

Airyx:
Ja zagłosowałem na Lobarta, bo to pierwszy farmer jakiego spotykamy w grze-dlatego mam do niego jakiś sentyment. :D  Poza tym, na jego farmie można wykonać sporo fajnych zadań. W drugiej kolejności lubię Akila, bo jest w potrzebie i można mu pomóc. Potem Bengar, a na końcu Sekob i Onar (są strasznie wkurzający).

Robben:

--- Cytat: Gorion w 12 Czerwiec 2008, 14:56:31 ---Topic, źle skonstruowany.
Wymienieni przez ciebie panowie nie są farmerami tylko zarządcami farm ;P
Farmerzy to np. : Vino, Malak, Pepe, Randolph itp.
Ale żeby nie robić offtopu zagłosuję na Akila; ma dobrze ulokowaną farmę(koło lasu), jest z nim sporo ciekawych queścików i jest miły w stosunku do Bezika;)

--- Koniec cytatu ---
A zarządca, to nie farmer? Nie pracują w polu ale też są zwykłymi farmerami, którzy dorobili się tylko swojego  gospodarstwa. A np. taki Vino jest farmerem prawda? zatem jak założy (kiedyś) swoją farmę, to przestanie być z zawodu rolnikiem?

Foltest:
Ja lubię Lobarta, pierwszy farmer jakiego spotykamy. Nietrzyma ani z innymi farmerami, ani z ludźmi króla. Ma fajnie ulokowaną farmę, ma młyn. ;]

Gorion:

--- Cytuj ---A zarządca, to nie farmer? Nie pracują w polu ale też są zwykłymi farmerami, którzy dorobili się tylko swojego  gospodarstwa. A np. taki Vino jest farmerem prawda? zatem jak założy (kiedyś) swoją farmę, to przestanie być z zawodu rolnikiem?
--- Koniec cytatu ---
Przypuśćmy hipotetycznie, że masz rację.
To dlaczego jesteś niesprawiedliwy i nie dodałeś wszystkich farmerów do ankiety?
W końcu nie ma ich tak wiele.

@Anarchy
Wszystkich farmerów z imionami.

Anarchy:
Wszystkich farmerów?:P Czyli ankieta wyglądała by tak:
"farmer
farmer
farmer
farmer
farmer
Bengar
farmer
Sekob
farmer
itd."

Ale żeby nie było, to zagłosuję na Akila, bo pełno questów na jego farmie jest:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej