Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Nie żyje Agata Mróz

<< < (2/3) > >>

Tidus:
Pokój nad jej duszyczką, ale jak by nie spojrzeć, gdy wypowiesz nazwisko Małysz za granicą to niemal każdy załapie, a ja nawet nie kojarzę specjalnie, jak Agata Mróz wyglądała, ostatnio ją w Osacy na MÂŚ widziałem w TV. Swoją drogą, przecież ostatnio coś było, że nie ma z nią najgorzej, więc... no cóż, my możemy powiedzieć szkoda i wyrazić ubolewanie, nic więcej.

Serail:

--- Cytuj ---Proste, jest to bardzo zasłużona dla sportu siatkarka a że poniekąd interesuję się siatkówką to swoją drogą.  Gdyby umarł Małysz, też byś uznał za sensowny argument "codziennie umierają ludzie, mi to zwisa" ?

--- Koniec cytatu ---
Umrzeć mogę ja, Zhai, a nawet nasz admin (chociaż nie, on jest nieśmiertelny) i nic na to nie poradzisz, więc co można zrobić. Najwyżej chwilka refleksji i już. Nie będę przecież płakał nad losem osoby, której w ogóle nie znałem.

Arkhan:

--- Cytat: Serail w 04 Czerwiec 2008, 15:38:09 ---
--- Cytuj ---Proste, jest to bardzo zasłużona dla sportu siatkarka a że poniekąd interesuję się siatkówką to swoją drogą.  Gdyby umarł Małysz, też byś uznał za sensowny argument "codziennie umierają ludzie, mi to zwisa" ?

--- Koniec cytatu ---
Umrzeć mogę ja, Zhai, a nawet nasz admin (chociaż nie, on jest nieśmiertelny) i nic na to nie poradzisz, więc co można zrobić. Najwyżej chwilka refleksji i już. Nie będę przecież płakał nad losem osoby, której w ogóle nie znałem.

--- Koniec cytatu ---

Temat ten właśnie ma być chwilą refleksji, ja nie oczekuje wielkich uroczystości ku jej pamięci ;]

Tidus:

--- Cytuj ---Temat ten właśnie ma być chwilą refleksji, ja nie oczekuje wielkich uroczystości ku jej pamięci ;]
--- Koniec cytatu ---
I nikt mszy na forum nie odprawi, z wielu powodów. Szkoda, że jej nie ma, bo to strata dla siatkarek przed IO czy MÂŚ...

Patty:
Widzę, Serail, że twoje poglądy o śmierci są krańcowo różne od moich. Powinno się chociaż szanować zmarłego, a nie mówić sobie "zwisa mi to, nie znam". To, że nie znasz, nie znaczy, że masz kogoś nie szanować. Ale nie bierz tego do siebie, po prostu zauważam taki  brak wyczucia chwili.

P.S. Sorki, Zhai, jeśli przeczytałeś przed editem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej