Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Problem z Xardasem

(1/6) > >>

damian8989lo:
mam taki problem.... mianowicie mam zebrać 3 magów w tym Słonecznym kręgu żeby naprawili Oko Inosa... Vatras i ten drugi już tam poszli ale Xardas ciągle jest w swojej wieży.... próbowałem z nim gadać to powiedział tylko że pójdzie tam dopiero wtedy gdy będę gotów rozprawić się ze smokami.... co mam robić.... żeby on tam poszedł...

Bloodwayne:
Ok no to tak.Może grałeś na kodach i nie masz oka innosa-sprawdź czy masz je przy sobie.Sprawdź czy masz rosłiny bagiennego ziela.Zagadaj raz jeszcze do vatrasa i pyrokara.

damian8989lo:
mam wszystko na kodach nie gram bo to nie ma sensu.... to pewnie jakiś błąd gry.... będę jeszcze próbował.... ale może ktoś miał tak samo wiec niech pisze co można zrobić....

Doman:
ÂŻeby ściągnąć Xardasa musisz zostać w przypadku najemnika - łowcą smoków, jeśli jesteś strażnikiem to musisz zostać paladynem. ÂŻeby zostać musisz uwolnić benneta i poprosić lorda hagena (w przypadku strażnika) o zostanie paladynem, jeśli jesteś najemnikiem to idziesz na farmę onara zagadujesz benneta i pytasz się "co za prezent". Jak już będziesz łowcą smoków lub paladynem to Xardas pójdzie do słonecznego kręgu

Bloodwayne:
Tyle że paladynem zostaje sie w 5 rozdziale w 4 rycerzem.Napeweno to ma skoro juz tylke zrobil..musial uwolinc przeciez benneta zeby naprawil oko innosa
Sprobuj pogadac z vatrasem lub pyrokarem o 3 magu do slonecznego kregu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej