Strefa moddingu gier Gothic > Modding i game development

Powołanie do teamu

(1/2) > >>

Darth Yoda:
Wiem, że to nie jest odpowiednia stron, ale szukamy ludzi do naszego teamu gdyż razem z kumplami postanowiliśmy stworzyć grupe modderską która moddowała by nie gothica ale Wiedźmina więc ktoś jeśli potrafi:
-obsługiwać Djjina
-robić obozy i inne lokacje
-grafik 2d i 3d też ne zaszkodzi :D
-skrypter
Czyli jednym słowem przyjmujemy każdego który jest chociaż średni w każdej dziedzinie modddowania a najlepej wiedźmina jak już napisałem jest nam najbardziej potrzebny skrypter
bo ja(ani tym bardziej kumple)nie rozumieją za nic skryptów :(Jeśli chodzi o grafików poszukujemy kogoś kto umię tworzyć nowe zbroje hełmy itp.Bo my na moddowaniu się wogóle nie znamy ja tylko trochę umiem posługiwać się Djjinim :(A i jeszcze jedno kto ma pomysł na nazwe grupy lub chce się zgłosić niech wypowiada się tu.Obecna i napewno nie trwała nazwa to Czarna Gwiazda Studio

TomekLP:
Moze nazwa Black Moders? ???

Mati92:

--- Cytat: Darth Yoda w 16 Sierpień 2008, 14:31:17 ---zgłoszenia nadal przyjmowane.
Szukamy tym razem kazdego kto chce sie dolonczyc
KAÂŻDEGO!

--- Koniec cytatu ---
Tak jasne ciekawe co wyjdzie z tego waszego moda jak przyjmujesz KAÂŻDEGO. Jak nie umiesz prawie nic to gó*no z tego wyjdzie,no cóż,życzę powodzenia w robieniu tego moda.

Patty:
Ja chciałem tylko dodać link do forum naszego teamu.
Nasze Forum

Darth Yoda:

--- Cytat: Mati92 w 16 Sierpień 2008, 15:17:44 ---
--- Cytat: Darth Yoda w 16 Sierpień 2008, 14:31:17 ---zgłoszenia nadal przyjmowane.
Szukamy tym razem kazdego kto chce sie dolonczyc
KAÂŻDEGO!

--- Koniec cytatu ---
Tak jasne ciekawe co wyjdzie z tego waszego moda jak przyjmujesz KAÂŻDEGO. Jak nie umiesz prawie nic to gó*no z tego wyjdzie,no cóż,życzę powodzenia w robieniu tego moda.

--- Koniec cytatu ---

Mało o mnie wiesz.
Znam się trochę na d'jjinie.
Korzystam z poradnika po polsku.
Więc nie rozumiem skąd ten wniosek

P.SSądzac po twoich teksturach 3d nie jesteś za mądry

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej