Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Gust muzyczny

<< < (3/10) > >>

Elrond Ñoldor:

--- Cytat: Respev w 05 Czerwiec 2008, 20:53:45 ---
--- Cytuj ---Ogólnie hip-hop czy rap, polski czy zagraniczny bez różnicy,
--- Koniec cytatu ---
Hip-Hop to nie muzyka: http://pl.wikipedia.org/wiki/Hip-hop

--- Koniec cytatu ---

Wiedziałem (;p) że tak zareagujesz, jadnak na swoje usprawiedliwienie powiem że w mojej okolicy, mieście na polski rap mówi się właśnie hip-hop ;]

Gorion - są gusta i guściki ;]

TomekLP:

--- Cytat: Gorion w 05 Czerwiec 2008, 21:18:16 ---O metalu(heavy?) powiem krótko; 3 akordy, darcie mordy.
Oczywiście bez urazy, ale ja tak odbieram ten rodzaj muzyki.

--- Koniec cytatu ---
Powiem ci tak posluchaj sobie jakiegos zespolu tylko tak dokladniej. Jak dla mnie to sa takie rodzaje muzyki w ktore trzeba sie wsluchac przynajmniej dla mnie. Niektore utwory rockowe lub metalowe ktore na poczatku mi sie nie podobaly teraz uwielbiam

Arkhan:

--- Cytuj ---Wiedziałem (;p) że tak zareagujesz, jadnak na swoje usprawiedliwienie powiem że w mojej okolicy, mieście na polski rap mówi się właśnie hip-hop ;]
--- Koniec cytatu ---

To nie ma znaczenia gdzie się tak mówi, jedno jest wiadome - jest to błąd. HipHop to kultura a rap jest jej muzyką.

Vitnir:
Pierw słuchałem Hard Rock, głównie Guns'n'Roses, Pearl Jam i COMA, nadal tego słucham, jednak częściej dobijam moich kochanych sąsiadów metalem, głównie KoRn, Godsmack, Drowning Pool, Tool, ale ostatnio również nieco 'mocniejsze' brzmienia, melodic death metalowe w wykonaniu In Flames. Zazwyczaj ograniczam się tylko do tego jednak ostatnio można u mnie usłyszeć Kult, Kazik jednak ma te swoje teksty, które lubię słuchać.

Grison:
Mój Gust muzyczny? Z pewnością będą to wszelakie brzmienia rocka i metalu. Hard Rock, Nu Metal, Folk Metal, Rock, Funky Rock, Industrial Rock, Alternative Rock/Metal. W tym się odnajduję. Zaś zespoły warte polecenia to z pewnością Godsmack, Disturbed, System of a Down (również solówka Serj'a Tankiana), U2, Nickelback, Audioslave, Red Hot Chili Peppers, Nirvana, Foo Fighters, Coldplay, Tenacious D czy Nine Inch Nails.

--- Cytuj ---Powiem ci tak posluchaj sobie jakiegos zespolu tylko tak dokladniej. Jak dla mnie to sa takie rodzaje muzyki w ktore trzeba sie wsluchac przynajmniej dla mnie. Niektore utwory rockowe lub metalowe ktore na poczatku mi sie nie podobaly teraz uwielbiam.
--- Koniec cytatu ---

Zgodzę się z TomkiemLP. W Rock i Metal trzeba sie wsłuchać, bo nie każdy utwór to miłość od pierwszego usłyszenia. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej