Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Bumshak - weekend z modem

(1/2) > >>

Boba Fett:
Dzisiaj rano na stronie pojawił się kolejny "weekend z modyfikacją", tym razem opisujący nam znany już mod (jego recka wystąpiła również w majowym CD-Action) pod tytułem Bumshack. Zapraszam do dyskusji na temat tej produkcji oraz o zadawanie pytań w razie problemów.

--- Cytuj ---W ten weekend zapewnimy wam nie lada atrakcje związane z moddingiem. Już teraz kolejny artykuł z serii "weekend z modem" napisany przez Seraila. Zachęcam do lektóry i systematycznego odwiedzania Tawerny, ponieważ już wkrótce kolejna niespodzianka tego weekendu.
--- Koniec cytatu ---

Recenzja
Solucja "Bumshak"

Arkhan:
lektóry
taka gafa ???

A co do modyfikacji grałem w nią dawno temu. Zapadł mi w pamięć szturm na zamek w Górniczej dolinie, i awansowanie w orkowej hiearhi. Fajny, przyjemny mod. Polecam.

Serail:
Powiem że modyfikacja ta jest bardzo udana oraz gra się w nią bardzo przyjemnie. Nie przypominam sobie innego moda, który opisywałby życie orka. Dlatego duży plus dla twórców, nie tylko za zajęcie się problemem, który inni twórcy ignorują, lecz stworzeniem nowych animacji dla orków specjalnie na potrzeby tej produkcji.

Dementor:
Może mi ktoś napisać na PM skąd ściągnąć tego moda i czy wogóle on jest do Gothic???

Isentor:

--- Cytat: Dementor w 02 Czerwiec 2008, 13:18:10 ---Może mi ktoś napisać na PM skąd ściągnąć tego moda i czy w ogóle on jest do Gothic???

--- Koniec cytatu ---
http://gothic.gram.pl/news.php?id=271

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej