Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Sposób na palisadę orków
nukkur:
Dziś odkryłem sposób na ominięcie palisady w GD wystarczy iść na jej koniec od klasztoru (tego w którym w GI szukaliśmy kamienia ogniskującego są tam w niej dosyć duże dziury , na tyle duże że Bezio się tam zmięci (a w ogolę żeby przejść palisadę normalnie trzeba mieć tylko dwa czary przemiany) i teraz taki mały easter eggsik , po minięciu palisady udałem się w miejsce starego obozu sekty , po drodze jest tabliczka na której jest opis inwazji orków .......po angielsku.A wy macie jakieś tajne przejścia do niedostępnych miejsc?
Pan Mroku:
,,inwazji orkow,,
gdzies w temacie ,,palisada,, jest po polsku co tam pisze i na pewno nic o inwazji
KHORINIS:
gdy są straznicy bramy omijamy ich i idziemy wzdluz muru na prawo az będzie ziemia wyzej a mur nizej i wtedy skoczymy i na druga strone muru
Potem omijamy Lothara i biegniemy do Laresa ktory da nam 500xp za to ze niezle ominelismy ich
dlatego żeby wjesc nie musisz mieć stroju farmera ani kasy
Rixin:
To nie jest opis inwazji orków ;p tylko tekst napisany przez mistycznego krasnoluda(którego grób jest w krypcie za farmą onara) ale jeżeli ktoś tam jeszcze nie był to nie popsuje zabawy i nie powiem co tam pisze, a tak nawiasem to założę się że już był taki temat ;]
addo:
Mój sposób,na przejście przez palisade orków jest taki:idziesz w prawo na koniec palisady,przepływasz przez rzekę znajdujesz jakieś miejsce gdzie masz grunt,zmieniasz się w cieniostwora,wskakujesz na skałe i przeskakujesz przez palisade.
Reyden:
Kupić czar na przemiane w cieniostwora i przeskoczyć proste?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej