Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Zaginieni Ludzie
skotar:
A więc sprawa z Fernandem nie ma tu nic do znaczenia. Idz do Vatrasa jak wyśle cię do gospody pod martwą Harpią na spotkanie, to ubierz pierśnień przynależności do kręgu i wtedy Orlan powinien mieć opcje rozmowy coś w stylu ,,patrzysz sie na mój pierścień" i spotkanie po chwili się powinno zacząć.
FRUTA:
To taki tekst Orlan już domnie dawno puscił o pierścieniu(że jest jakiś inny), chyba w drugim rozdziale, jak wszedłem do gospody, bo robiłem misje z zawodami picia piwa, i Orlan dał mi klucz do jaskini z portalem...
Robben:
Ja coś rozrysuję. Aby dołączyć do wodnego kręgu należy rozwiązać misję ,,Gdzie są zaginieni ludzie''.
Następnie porozmawiać z Lordem Hagenem, wrócic do Vatrasa a on wtedy wyśle cię na spotkanie do gospody ,,Martwa Harpia'' i dołączysz do wodnego kręgu. Jesli tak zrobiłeś, a nie możesz dołączyć to jest jakiś bug. Albo poprostu można to zrobić tylko w drugim rozdziale. To tyle.
FRUTA:
To mnie nie pocieszyłeś... oto plik z savemai na rapidsherze z savem moze ktos cos wymysli jak bedzie miał troche czasu http://rapidshare.com/files/118052096/Saves.zip.html
momo:
Jedno pytanie: przeczytałeś list - rozkazy który miał przy sobie Dexter? Jeśli nie to przeczytaj i dopiero wtedy idź do Vatrasa. To pewnie to...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej