Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Dom w Myrtanie

<< < (9/13) > >>

#Milten#:

--- Cytat: Cheatos01 w 06 Wrzesień 2008, 00:19:16 ---Na północ od Silden w okolicach obozu Gońców Leśnych którym przewodzi druid Runak, są piękne wodospady, niedaleko tego miejsca jest wzgórze skąd rozciąga się widok na to wszystko, a w okolicy dużo zwierza ;D tam bym postawił chatę. Do innych miast miałbym kamienie teleportacyjne :D.

--- Koniec cytatu ---

Ja tak samo! I też w Ardei :) oraz w klasztorze Innosa.

Vassili:
W Varancie gdzieś na pustkowiu między Mora Sul i Ishtar. Robiłbym wypady na pełzacze i inne pustynne zwierza. Gdyby Asasyni istnieli pomagał bym im (rozwalał koczowników) a gdyby nie istanieli to spróbowałbym reaktywować te frakcje.

Cichy:
Ja bym sie postawil obok Silden bo duzo tam domkow (wolnych) a zreszta bardzo mi sie tam podoba a najbardziej te wodospady duze przy ktorych mieszkaja trolle. w 1 zdaniu ja wybudowalbym sie obok Silden xD..... :):):):)

Rathgar:
Ja bym postawil nieopodal silden w pobliskim lesie(obok ruin w których znajduje się berło cienia tam jest wspaniała muzyka) niedaleko gońców leśnych, bo tam super podkład muzyczny, piękna panorama wodospadów, i trochę orków ;D zostałbym tam samotnym łowcą orków, tylko półtorak tarcza i ja

Tensho:
Dom w Myrtanie... Pomyślmy hmm... Zbudowałbym go w Silden "mieście łowców".
Może nie dokładnie w Silden ale w pobliżu domu Bram'a. Polowałbym bo to dochodowy interes.
Gromadziłbym pieniądze żeby w końcu stać się kimś i być szanowanym obywatelem Myrtany.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej