Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Organizacja czarny pająk

<< < (3/4) > >>

nukkur:
Niestety , z powodu konserwacji forum muszę przesunąć termin rozdziału III na dzień jutrzejszy czyli środę.

Powerride:
nukkur bardzo szkoda bo rozdzial I i II sa bardzo fajne pozdro:) czekam na III:D
za fabule ich daje 9.5/10
ale za dlugosc tez moze byc 9.8/10

Szarleǰ:
Ciekawie się zapowiadało, powiedzmy, że na początek damy powiem o dobrych stronach twojego opowiadania. Tytuł ciekawy, wszystko ładnie ubrane w słowa, jednym słowem ładnie piszesz. Tytuł sam w sobie zachęca do przeczytania. Piszesz na prawde ładnie, jednak (teraz te gorsze strony):
Opowiadanie jest skrajnie krótkie, przeczytanie tego tekstu nie zajmuje na prawdę więcej niż minute/dwie. Opowiadanie ma durną fabułę, widać że pisałeś na siłę, nie miałeś pomysłu. Pisanie o Gothicu jest naprawdę najgłupszą rzeczą jaką można zrobić bo raz, to jest to, że każdemu już się to znudziło o czym i o kim by to nie było, ważne że to jeden z naszych znajomych z Gothica, a dwa to jest to, że wszystko, naprawdę WSZYSTKO już było przerobione :]. Widać na pierwszy rzut oka że pisać umiesz, potrzeba ci jednak dobrego pomysłu, trochę ćwiczeń i będzie cacy.

nukkur:
Nie wiem o co za bardzo ci chodzi Penaut , wątku takiego nie znalazłem że by był chociaż podobny , co do "tysiąc razy oklepanych " postaci taką postacią jest jedynie Xardas , a on sam gra rolę drugoplanową.I jak na forum o grze gothic w dziale "nasza twórczość"  nie pisać o grze gothic?
Ps. Gdy napiszę wszystkie rozdziały (czyli 4) złącze wszystko w jedną całość (bo niektórym się nie chce myszy przewijać).
pozdro
Nukkur

Aha i jeszcze jedno , mówicie że za krótkie ale taki właśnie miało być na max.45 linijek , pojęcie "im dłuższe opowiadanie tym lepsze" to pojęcie względne , przeczytajcie komiks piotra pl. pt. "ojczyzna "
(na jego forum) to zobaczycie , że długość jest tam prawdziwą zmorą.

Rixin:
nukkur, napisz lepiej 3 część zamiast kłócić się z peanutem. Opowiadanie jest bardzo dobre i nie mogę się doczekać kolejnej części

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej