Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Paladyni czy Wodny Krąg

<< < (12/16) > >>

Hussar:
Paladyni pomagają wyznawcom Innosa, a Krąg wspiera kult Adanosa. To podstawowa różnica.

Fat4lity:

--- Cytat: Hussar w 22 Luty 2009, 00:21:39 ---Paladyni pomagają wyznawcom Innosa, a Krąg wspiera kult Adanosa. To podstawowa różnica.

--- Koniec cytatu ---

Oficjalnie tak, ale na farmach ich nie widywałem ;]

Ci@cho:

--- Cytat: Fat4lity w 22 Luty 2009, 12:50:04 ---
--- Cytat: Hussar w 22 Luty 2009, 00:21:39 ---Paladyni pomagają wyznawcom Innosa, a Krąg wspiera kult Adanosa. To podstawowa różnica.

--- Koniec cytatu ---

Oficjalnie tak, ale na farmach ich nie widywałem ;]

--- Koniec cytatu ---
Bo farmy grabią strażnicy ;)
Paladyni mają lepszy sprzęt ale jakoś ich nie lubię. Wodny krąg jest tajną organizacją, nikt o niej nie wie, więc mi sie bardziej podoba.

Fat4lity:

--- Cytat: Caldwell w 22 Luty 2009, 13:12:12 ---
Paladyni mają lepszy sprzęt ale jakoś ich nie lubię. Wodny krąg jest tajną organizacją, nikt o niej nie wie, więc mi sie bardziej podoba.

--- Koniec cytatu ---

No właśnie ;] A gdzie tu pomoc wyznawcom Innosa ? ;]
Wodny Krąg jest ciekawszy no i należą do niego nasi znajomi ;]

McSloniu:

--- Cytat: Caldwell w 22 Luty 2009, 13:12:12 ---Oficjalnie tak, ale na farmach ich nie widywałem ;]
Bo farmy grabią strażnicy ;)

--- Koniec cytatu ---

Strażnicy nie grabią farm, tylko zbierają daninę na rzecz króla. W czasie wojny to chyba oczywiste. Jak Rhobar ma walczyć z orkami bez złota, żywności i innych surowców.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej