Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Paladyni czy Wodny Krąg
Hussar:
Paladyni pomagają wyznawcom Innosa, a Krąg wspiera kult Adanosa. To podstawowa różnica.
Fat4lity:
--- Cytat: Hussar w 22 Luty 2009, 00:21:39 ---Paladyni pomagają wyznawcom Innosa, a Krąg wspiera kult Adanosa. To podstawowa różnica.
--- Koniec cytatu ---
Oficjalnie tak, ale na farmach ich nie widywałem ;]
Ci@cho:
--- Cytat: Fat4lity w 22 Luty 2009, 12:50:04 ---
--- Cytat: Hussar w 22 Luty 2009, 00:21:39 ---Paladyni pomagają wyznawcom Innosa, a Krąg wspiera kult Adanosa. To podstawowa różnica.
--- Koniec cytatu ---
Oficjalnie tak, ale na farmach ich nie widywałem ;]
--- Koniec cytatu ---
Bo farmy grabią strażnicy ;)
Paladyni mają lepszy sprzęt ale jakoś ich nie lubię. Wodny krąg jest tajną organizacją, nikt o niej nie wie, więc mi sie bardziej podoba.
Fat4lity:
--- Cytat: Caldwell w 22 Luty 2009, 13:12:12 ---
Paladyni mają lepszy sprzęt ale jakoś ich nie lubię. Wodny krąg jest tajną organizacją, nikt o niej nie wie, więc mi sie bardziej podoba.
--- Koniec cytatu ---
No właśnie ;] A gdzie tu pomoc wyznawcom Innosa ? ;]
Wodny Krąg jest ciekawszy no i należą do niego nasi znajomi ;]
McSloniu:
--- Cytat: Caldwell w 22 Luty 2009, 13:12:12 ---Oficjalnie tak, ale na farmach ich nie widywałem ;]
Bo farmy grabią strażnicy ;)
--- Koniec cytatu ---
Strażnicy nie grabią farm, tylko zbierają daninę na rzecz króla. W czasie wojny to chyba oczywiste. Jak Rhobar ma walczyć z orkami bez złota, żywności i innych surowców.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej