Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Doświadczenie w GI
szczurek7:
Gothic'a I przechodziłem najwięcej razy...
Więc dla szpanu oczywiście, Wypiszę moją drogę do największego levela w gothicu jaki udało mi się Nabić... ( oczywiście mogę się pomylić... :) o jakiś level czy dwa )
I Rozdział- 7/8 lvl
II Rozdział- 18lvl
III Rozdział- 29 (prawie 30 lvl ;) )
IV Rozdział- 41/42 Bodajże, Szczerze nie pamiętam
V Rozdział- 52lvl
VI Rozdział- Jak kończyłęm miałem 54lvl :P
Ktoś powie... że się nie da :D
ale Nudne chodzenie po Górniczej Dolinie I zabijanie wszystkiego co się rusza... Dla chcącego nic trudnego... NO i bez kodów oczywiście :D
Ingmar:
Wybacz mi, ale ja nie jestem w stanie w to uwierzyć. Moim skromnym zdaniem jest poprostu niemożliwe mieć w Gothic 1 54 lvl. Logicznie rzecz biorąc nawet jeśli byś przeszedł wszystkie możliwe misje i pokonał wszystkie potwory w grze to i tak niebędzie z tego tyle "expa". Stwory się respią co rozdział, rozumiem, ale i tak nie ma(chyba)tyle expa(Jeśli to osiągnąłeś to Gz, ale ja sobie nie wyobrażam jak :P)
--- Cytuj ---Ktoś powie... że się nie da :D
--- Koniec cytatu ---
Ten ktoś to ja :PP
Palladyn_12:
Ja wierzę , że Szczurek ma 54 level.
Gothic 1
Pierwszy rozdział - 7 level
Drugi rozdział - 12 level
Niestety Jeszcze nieprzeszedłem Gothic 1.
Ponieważ Dopieru rozpoczynam w to grać.
A gry Gothic 2 Niemam.
Ingmar:
Możesz wierzyć, ale masz jakieś pojęcie jaki można mieć level na końcu gry, jeśli jeszcze nie przeszedłeś Gothic'a?
PS: Ludzie Wy też mieeliście podobny level(54)?, bo ja miałem 34 max.Albo ja jestem kiepski, albo tamten gościu to mistrz gry xD
adamak:
pierwszy raz bez kodow gre przeszedlem majac 18/19 lvl. , ale musialem wyciagac przeciwnikow pod koniec gry w swiatyni Sniacego,
teraz koncze rozdzial 5 i mam 30lvl,
nabijac expa mozna, jesli juz nie ma za wielu przeciwnikow w kolonii, w swiatyni Sniacego, w pewnym miejscu, gdzie kolorowe przelaczniki trzeba uzywac w pewnej kolejnosci, jesli sie zrobi zle przychodzi demon, za ktorego mozna dostac 600 expa i tak w nieskonczonosc, watpie by tam byly jakies ograniczenia
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej