Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Konsola w gothic 2

(1/1)

stefan666:
Napiszę jeszcze raz jak w  ogóle usunąc konsole z gothic żeby nie można było jej właczac

Vendetta:
W czasie gry wciśnij "B", wpisz 42 i zatwierdź to znów 'B". Gra powinna na chwilkę przyciąć, i nie będziesz miał konsoli, chyba że wpiszesz B marvin B.
A co do wyłączenia samego Marvina, nie jest to chyba możliwe.

Jachu:
Wystarczy chyba wyłączyć i właczyć grę. (jeśli dobrze zrozumiałem problem...) Lub wpisać po raz kolejny 'marvin'.

Amras:

--- Cytuj ---W czasie gry wciśnij "B", wpisz 42 i zatwierdź to znów 'B". Gra powinna na chwilkę przyciąć, i nie będziesz miał konsoli, chyba że wpiszesz B marvin B.
A co do wyłączenia samego Marvina, nie jest to chyba możliwe.
--- Koniec cytatu ---

Wszystko dobrze tylko mu nie powiedziałes jak ją ustawic do wpisywania kodów/komend

Po zrobieniu tego co powiedział Amaranth trzeba wcisnąc F2 i pojawi się okno i tadam tu wpisujemy komedny/kody i zatwierdzamy je enterem,wyłączamy ponownym wciśnięciem klawisza F2 :]

Pozdrawiam Amras :]

EDIT:AJJ nie przeczytałem dokładnie pytania:przczytałem włączyc a nie wyłączyc ahh a żeby wyłączyc trzeba wyłączyc i włączyc grę od nowa :]

EDIT 2:

--- Cytuj ---Pozdrawiam Pienik
CYTAT
Wystarczy chyba wyłączyć i właczyć grę. (jeśli dobrze zrozumiałem problem...) Lub wpisać po raz kolejny 'marvin'.

nie chodzi mi jak ja w ogole wylaczyc.. żeby nie można jej bylo wlaczyc przez b marvi b żeby byla ogolnie nie dostepna
--- Koniec cytatu ---
-nie wiem dokladnie o co ci chodzi ale z tego co ja rozumiem to raczej niemożliwe.

Kapii:
Najlepiej to nie grać na Marvin'ie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej