Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Konsola w gothic 2
(1/1)
stefan666:
Napiszę jeszcze raz jak w ogóle usunąc konsole z gothic żeby nie można było jej właczac
Vendetta:
W czasie gry wciśnij "B", wpisz 42 i zatwierdź to znów 'B". Gra powinna na chwilkę przyciąć, i nie będziesz miał konsoli, chyba że wpiszesz B marvin B.
A co do wyłączenia samego Marvina, nie jest to chyba możliwe.
Jachu:
Wystarczy chyba wyłączyć i właczyć grę. (jeśli dobrze zrozumiałem problem...) Lub wpisać po raz kolejny 'marvin'.
Amras:
--- Cytuj ---W czasie gry wciśnij "B", wpisz 42 i zatwierdź to znów 'B". Gra powinna na chwilkę przyciąć, i nie będziesz miał konsoli, chyba że wpiszesz B marvin B.
A co do wyłączenia samego Marvina, nie jest to chyba możliwe.
--- Koniec cytatu ---
Wszystko dobrze tylko mu nie powiedziałes jak ją ustawic do wpisywania kodów/komend
Po zrobieniu tego co powiedział Amaranth trzeba wcisnąc F2 i pojawi się okno i tadam tu wpisujemy komedny/kody i zatwierdzamy je enterem,wyłączamy ponownym wciśnięciem klawisza F2 :]
Pozdrawiam Amras :]
EDIT:AJJ nie przeczytałem dokładnie pytania:przczytałem włączyc a nie wyłączyc ahh a żeby wyłączyc trzeba wyłączyc i włączyc grę od nowa :]
EDIT 2:
--- Cytuj ---Pozdrawiam Pienik
CYTAT
Wystarczy chyba wyłączyć i właczyć grę. (jeśli dobrze zrozumiałem problem...) Lub wpisać po raz kolejny 'marvin'.
nie chodzi mi jak ja w ogole wylaczyc.. żeby nie można jej bylo wlaczyc przez b marvi b żeby byla ogolnie nie dostepna
--- Koniec cytatu ---
-nie wiem dokladnie o co ci chodzi ale z tego co ja rozumiem to raczej niemożliwe.
Kapii:
Najlepiej to nie grać na Marvin'ie.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej