Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Problemy z reputacją

<< < (2/2)

_Nameless_:
A próbowałeś poprostu... zabić Gora... skoro tak bardzo potrzebujesz tej mapy... choć skoro masz poradnik to po co ci ona... wiesz gdzie szukać artefaktów

Laress:

--- Cytuj ---A próbowałeś poprostu... zabić Gora... skoro tak bardzo potrzebujesz tej mapy... choć skoro masz poradnik to po co ci ona... wiesz gdzie szukać artefaktów
--- Koniec cytatu ---

To prawda moge zabić Gora i tak zrobie na poźniejszym etapie gry , kiedy będę sie bawił w wyzwalanie do końca Myrtany . Mam nadzieje że tylko nie bedzie potrzeba czegoś OD tych władców ! Teraz sie skapłem że mape ma mi nie dać Gor a Vak z Silden jednagże on tak samo reaguje :/ ! Co do poradnika to żeczewiście mam mapke i bedę z niej korzystał i widze to jako jedyne rozwiązanie .

--- Cytuj ---Cuż problem polega na tym że wyzwoliłeś zbyt dużo miast jak na początek, najwpirew powinieneś przeprowadzić rewolucje w maksymalnie trzech miastach.Ja wyswobodziłem na początku Ardee, Cape Dun i Montere i wszystko jest w porządku.Nie jestem pewny ale chyba jedynym ratunkiem jest tu rozpoczęcie gry od nowa, możesz oczywiście załatwić to kodami.
--- Koniec cytatu ---

Jak pisałem nie mam sejwów przed robieniem rewolucji ! Gram już chyba tydzień i nie warto zaczynać od nowa , chyba ze bym nie miał wyboru.   Jesli masz taki kod to byłbym ci wdzięczny gdybyś mi podał (ale wydaje mi sie że taki kod nie istnieje).  

To twórcy zrobili nam na złość !  

Quincy:

--- Cytat: Laress ---To prawda moge zabić Gora i tak zrobie na poźniejszym etapie gry , kiedy będę sie bawił w wyzwalanie do końca Myrtany . Mam nadzieje że tylko nie bedzie potrzeba czegoś OD tych władców ! Teraz sie skapłem że mape ma mi nie dać Gor a Vak z Silden jednagże on tak samo reaguje :/ ! Co do poradnika to żeczewiście mam mapke i bedę z niej korzystał i widze to jako jedyne rozwiązanie .
Jak pisałem nie mam sejwów przed robieniem rewolucji ! Gram już chyba tydzień i nie warto zaczynać od nowa , chyba ze bym nie miał wyboru.   Jesli masz taki kod to byłbym ci wdzięczny gdybyś mi podał (ale wydaje mi sie że taki kod nie istnieje).  

To twórcy zrobili nam na złość !

--- Koniec cytatu ---

Eh wy nie myślicie jak wyzwoliłeś za dużo miast trudno zawsze jest drugie wyjście zauważ że gothic jest juz nieliniowy wiec zadanie idzie wypełnic na wiele innych sposobów jeden z nich po co ci mapa od groka po prostu otwórz swój poradnik i zobacz gdzie znajdują sie artefakty i po sprawie w reszcie pomogą ci juz NPC które stoją  niedaleko tych artefaktów.
Pozdro

Winfrid:
Jesteś kolejną osobą, która ma z tym problem. Ja mam wersję angielską i nic takiego się nie dzieje, a oswobodziłem więcej niż 3 miasta. Właściwie to oswabadzałem wszystkie w których wypełniłem questy :) także nie wiem. A prawda jest taka, że nie potrzebujesz od tych gości niczego konkretnego. Wszystko to możesz zdobyć zabijąc ich. Choć faktycznie na tym etapie lepiej by było po prostu to od nich dostać :) w każdym bądź razie powodzenia :)

Laress:

--- Cytuj ---Eh wy nie myślicie jak wyzwoliłeś za dużo miast trudno zawsze jest drugie wyjście zauważ że gothic jest juz nieliniowy wiec zadanie idzie wypełnic na wiele innych sposobów jeden z nich po co ci mapa od groka po prostu otwórz swój poradnik i zobacz gdzie znajdują sie artefakty i po sprawie w reszcie pomogą ci juz NPC które stoją niedaleko tych artefaktów.
Pozdro
--- Koniec cytatu ---

Fakt  i tak walśnie robie ! dzieki !    

--- Cytuj ---Jesteś kolejną osobą, która ma z tym problem. Ja mam wersję angielską i nic takiego się nie dzieje, a oswobodziłem więcej niż 3 miasta. Właściwie to oswabadzałem wszystkie w których wypełniłem questy :) także nie wiem. A prawda jest taka, że nie potrzebujesz od tych gości niczego konkretnego. Wszystko to możesz zdobyć zabijąc ich. Choć faktycznie na tym etapie lepiej by było po prostu to od nich dostać :) w każdym bądź razie powodzenia :)
--- Koniec cytatu ---

Właściwie każdy ma takie małe problemy, ale teraz już wiem żeby nie panikować ! Co do miast . To wyzwoliles tylko 3 a ja 4 ! I juz przy 4 miescie mnie ostrzegali ze bedea zabijac ludzi ,jak bedzie wiecej rewolucji . Nie posluchalem i mam za swoje    

W każdym razie   THANKS ALL !
Mała rada dla tych co pierwszy raz przechodza G3 .
Na początku nie rewolucjonizować więcej niż 3 miasta  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej