Strefa moddingu gier Gothic > Ukończone modyfikacje

Złote Wrota [G2NK]

<< < (2/8) > >>

Cronoss:
Zapowiada się dobrze.
Jak przyłącze się do orków to będę orkiem czy człowiekiem?

Isentor:

--- Cytat: Cronoss w 20 Luty 2009, 08:48:34 ---Zapowiada się dobrze.

--- Koniec cytatu ---
A w grze grasz orkiem czy człowiekiem? To chyba logiczne.

jf:
Jak zawsze napisze w temacie o modyfikacjach to zaraz ktoś inny pisze, że grupa dawno się rozpadła i moda nie będzie! Mam nadzieję, że z tą modyfikacją tak się nie stanie. I jeszcze parę pytań:
- Czy będzie walka dwoma mieczami, czy jak kto woli dualami?
- Czy będą nowe zbroje, czy tylko zmienione tekstury starych?
- Czy będą nowe bronie? - chodzi mi o nowy wygląd
- Ile będzie rodzai tarcz?
- Czy będą nowe zaklęcia?

Serail:

--- Cytuj ---Jak zawsze napisze w temacie o modyfikacjach to zaraz ktoś inny pisze, że grupa dawno się rozpadła i moda nie będzie! Mam nadzieję, że z tą modyfikacją tak się nie stanie. I jeszcze parę pytań:
--- Koniec cytatu ---
Nieee, mod się trzyma i to bardzo dobrze, o to sie nie martw...

--- Cytuj ---Zapowiada się dobrze.
--- Koniec cytatu ---
Pozwól że pokażę kawałek wywiadu, który przeprowadziłem w zeszłym roku z Sentarionem.

--- Cytuj ---Serail: W jednym z serwisów ogłosiliście, że bohater gry, kiedy przyłączy się do obozu orków będzie miał możliwość przemiany z najemnika w orka, czy to prawda? Wszakże to rozwiązanie spotkało się z mieszanymi odczuciami graczy.
Brat Xardasa: Tak, przez jakiś czas był to jeden z pomysłów, który miał być wykorzystany w obozie orków. Jednak ze względu na różne trudności (np. brak wielu animacji u orków) oraz mieszane odczucia części graczy zrezygnowaliśmy z tego pomysłu. Przyłączając się do obozu orków zostaniemy ich najemnikiem, ale zachowamy naszą ludzką postać. Dlatego ci, którzy się tego obawiali mogą być spokojni.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---- Czy będą nowe zbroje, czy tylko zmienione tekstury starych?
- Czy będą nowe bronie? - chodzi mi o nowy wygląd
- Ile będzie rodzai tarcz?
- Czy będą nowe zaklęcia?

--- Koniec cytatu ---

Tutaj również odpowiem cytatem:

--- Cytuj ---Serail: Jakie dodatkowe elementy planujecie wprowadzić do gry i czym będzie różnił się Jarkendar z Nocy Kruka, od tego z waszej modyfikacji?
Brat Xardasa: Dodatkowych elementów będzie wiele poczynając od dużej ilości nowych NPC, poprzez nowe bronie, itemy, budowle, tekstury pancerzy czy potworów, a kończąc na nowych animacjach orków czy możliwości noszenia tarczy. Dodamy też kilka nowych umiejętności. Natomiast jeśli chodzi o wygląd Jarkendaru to raczej nie chcemy zbytnio w niego ingerować, myślę, że twórcy gry Gothic zrobili bardzo piękny świat. Dlatego też dodamy tylko nasze obozy i rzeczy z nimi związane. Chociaż jest też pewien wyjątek - obóz piratów będzie wyglądał zupełnie inaczej. Na plaży będzie inne podłoże, a skały zmienią swój wygląd. Ale to będzie można zobaczyć już za jakiś czas na screenach. Poza tym prócz Jarkendaru modyfikacja Złote Wrota da nam możliwość zwiedzenia dwóch nowych lokacji. Są one obecnie tworzone.
--- Koniec cytatu ---

PigPen:
Mod zapowiada się świetnie jak dla mnie podoba mi się nowy teren i wogóle no i co najlepsze będzie parę starych postaci z Gothiców chyba jeśli dobrze pamiętam a nowe screeny są poprostu boskie już mod nie przypomina typowego moda do G2 NK a coś więcej może nawet G3 na starej grafice jestem pod wielkim wrażeniem nad pracami moda :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej