Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Kruk - czy byłby lepszym przywódcą niż Gomez?

<< < (3/4) > >>

Mc:
Dla mnie ani ten ani ten nie powinnien rządzić... powinni rządzić np. magowie ognia a nie jacyś magnaci

Pawel Najemnik z Farmy:
Jak znam gomeza (a przechodziłem gre od nowa wiele razy) to jest on lepszy od Kruka. Dlaczego? Kruk już dawno miał zamiar uciec z tej koloni nawet gdyby musiał sie sprzymierzyć z orkami i później zrobiłby je na szaro. Dziwi mnie tylko jedno. Jakim cudem dostali się do jadrenkaru skoro dla piratów ruda była zwykłym kamieniem.

Sanin Sandaime:
Moim zdaniem Kruk byłby lepszym przywódcą , ponieważ Kruk każdą sprawę przemyśla do końca, a potem działa ,a Gomez nigdy nic nie przemyśli i z tego wynikaja same konflikty.Nawet w grze można zobaczyć wyniki władzy Gomeza , czyli napad na wolno kopalnie i stracenie masy żołnierzy.Za to Kruk moim zdaniem nigdy by do tego nie dopuścił.Kruk byłby lepszym władzcą niż Gomez.

Thorbjørn:
Tak masz rację. Kruk trzymał SO w garści. To kruka ludzie bardziej słuchają i mu ufają. Świadczy to ucieczka z kolonii.

Azariel:
według mnie kruk.jest opanowany silny i zdecydowany.to ze beliar go wybrał w NK to nic nie znaczy bo to się działo po upadku bariery.wtedy nie był jeszcze taki szalony

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej