Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubieni Magowie

<< < (2/10) > >>

Robben:
Zdecydowanie Nekromanci, bo są potężni, mają fajne czary i Xardas do nich należy a to jest moja ulubiona postać.  

Doman:
Ja lubię magów wody bo są kapłanami adanosa, mają fajne czary i zawsze robią coś pożytecznego, a nie jak magowie ognia siedzą i nic nie robią

X A R D A S:
magowie wody mają dobre czary i fajne szaty (najlepsza w gothic 3,,szata adanosa''

Medivth:
Stanowczo - Nekromanta!

Dlaczego? - Wydaję mi się, że gdzieś już wyjaśniałem, ale mogę się mylić. - Uważam, że Nekromancja jest najpotężniejszym rodzajem magii, a więc magowie, władający owym rodzajem magicznym, są najpotężniejsi. Zawsze, jeżeli tylko mogę, staję się Nekromantą - magiczna, mroczna, zła postać - takie uwielbiam, w końcu Xardas nie od tak sobie stał się moją ulubioną postacią z całej sagi Gothic, nieprawdaż?

Wydaję mi się, że to już wszystko - wszak nie wiem, co jeszcze mógłbym powiedzieć, odnośnie samego tematu. Chyba, że naszła by mnie chęć na pisanie bez sensownych postów, jednak nie chcę mieć ostrzeżenia,

--- Cytuj ---magowie wody mają dobre czary i fajne szaty (najlepsza w gothic 3,,szata adanosa''
--- Koniec cytatu ---
Szata Adanosa, to boski artefakt - nie jest szatą, która należy do ekwipunku Magów Wody,

Pozdrawiam, Medivth

Airyx:
Jestem za nekromantami. Mają fajne szaty, potężne czary, służą mojemu ulubionemu bogu, Beliarowi, no i Xardas do nich należy. ??? Poza tym są źli, a ja uwielbiam złe postacie-nieważne czy w grach, filmach lub literaturze. :-[

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej