Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Ulubieni Magowie
Robben:
Zdecydowanie Nekromanci, bo są potężni, mają fajne czary i Xardas do nich należy a to jest moja ulubiona postać.
Doman:
Ja lubię magów wody bo są kapłanami adanosa, mają fajne czary i zawsze robią coś pożytecznego, a nie jak magowie ognia siedzą i nic nie robią
X A R D A S:
magowie wody mają dobre czary i fajne szaty (najlepsza w gothic 3,,szata adanosa''
Medivth:
Stanowczo - Nekromanta!
Dlaczego? - Wydaję mi się, że gdzieś już wyjaśniałem, ale mogę się mylić. - Uważam, że Nekromancja jest najpotężniejszym rodzajem magii, a więc magowie, władający owym rodzajem magicznym, są najpotężniejsi. Zawsze, jeżeli tylko mogę, staję się Nekromantą - magiczna, mroczna, zła postać - takie uwielbiam, w końcu Xardas nie od tak sobie stał się moją ulubioną postacią z całej sagi Gothic, nieprawdaż?
Wydaję mi się, że to już wszystko - wszak nie wiem, co jeszcze mógłbym powiedzieć, odnośnie samego tematu. Chyba, że naszła by mnie chęć na pisanie bez sensownych postów, jednak nie chcę mieć ostrzeżenia,
--- Cytuj ---magowie wody mają dobre czary i fajne szaty (najlepsza w gothic 3,,szata adanosa''
--- Koniec cytatu ---
Szata Adanosa, to boski artefakt - nie jest szatą, która należy do ekwipunku Magów Wody,
Pozdrawiam, Medivth
Airyx:
Jestem za nekromantami. Mają fajne szaty, potężne czary, służą mojemu ulubionemu bogu, Beliarowi, no i Xardas do nich należy. ??? Poza tym są źli, a ja uwielbiam złe postacie-nieważne czy w grach, filmach lub literaturze. :-[
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej