Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubieni Magowie

<< < (7/10) > >>

Pawlas:
Guru - a dlaczego? Te ich EEEEEEEMMMMMMM albo Aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh... Także za Bala Lukora - giń niewierny psie! Noszą bardzo klimatyczne szaty, mają wysokie mniemanie o sobie, zarozumiali, są potem poszukiwaczami i służą pomiotowi z otchłani Beliara, czyli po części także Beliarowi. Lubie obserwować jak ich bóstwo robi ich w konia, sprawiając, że coraz więcej ''wyznawców'' ginie w tych samobójczych misjach. Fascynuje mnie ich magia i to, skąd nauczyli się nią posługiwać.

Xoth:
Ja najbardziej lubie magow ognia
+służą innosowi
+slużą dobru
+maja fajną miejscówkę(SO)
+ich magia wymiata szczególnie deszcz ognia
+no i maja fajne czerwono-czarne stroje :D

ranfer:
Najbardziej lubie magów wody, przedewszystkim dlatego ,że nie lubię magów ognia i guru. Po drugie mają fajne szaty. A po trzecie mają najfajniejsze czary. Szczególnie lubię bryłę lodu i piorun kulisty. 

Hussar:
Najfajniejsze stroje mają Magowie Ognia, aczkolwiek fajniejszych ludzi (choćby ze względu na możliwość bardziej rozbudowanej rozmowy) zrzesza Krąg Wody. Jeśli chodzi o Bractwo nie wiem kogo opisać: Strażników czy Guru.

Belgarath:
Moimi ulubionymi magami są kapłani Adanosa, czyli Magowie wody.... Oczywiście mam ulubionego - Saturasa... Dlaczego?? Ponieważ jest arcymistrzem, mądrym i wpływowym człowiekiem.... Oczywiście też dlatego, że jest sługą mojego bóstwa - Adanosa
Lubię też nekromantę Xardasa, chyba nie trzeba specjalnie objaśniać dlaczego - jeden z najważniejszych powodów to tajemniczość jaka spowija tę postać...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej