Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Kilka Pytań Odnośnie Gry
(1/1)
byczynho:
Witam.
Mam kilka pytań i problemów związanych z tą grą i chciałbym abyście mi pomogli.
Otóż pierwszy problem wygląda tak że orkowi szamani zabijają mnie dwoma ognistymi kulami lub lodowymi lancami. Rozmawiałem przed chwilą z kolegą z klasy który przeszedł tą grę kilka miesięcy wcześniej i on mówi że takiego problemu nie miał.
Drugi problem wygląda tak że ja zamiast iść na początku do nordmaru poszedłem na varant z powodu problemu opisanego powyżej. Czy to nie przeszkodzi mi w przejściu gry ?
Czy jest możliwość zdobycia umiejętności "Mistrzostwo dwóch ostrzy" idąc ścieżką ludzi ?
Gdzie, jak i kiedy dostanę jakąś profesję ? Aktualnie kończę już prawie varant, mam 52 lv i nadal jestem bez profesji.
Na chwilę obecną tylko tyle pytań przyszło mi do głowy. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Mantos:
--- Cytuj ---Otóż pierwszy problem wygląda tak że orkowi szamani zabijają mnie dwoma ognistymi kulami lub lodowymi lancami. Rozmawiałem przed chwilą z kolegą z klasy który przeszedł tą grę kilka miesięcy wcześniej i on mówi że takiego problemu nie miał.
--- Koniec cytatu ---
Sprawa jest prosta, kup sobie dobrą zbroję, albo idź do kaplicy Innosa lub Beliara i podnieś sobie HP.
--- Cytuj ---Drugi problem wygląda tak że ja zamiast iść na początku do nordmaru poszedłem na varant z powodu problemu opisanego powyżej. Czy to nie przeszkodzi mi w przejściu gry ?
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, że nie, jeśli jesteś z asasynami to nawet należy iść najpierw do Varantu.
--- Cytuj ---Czy jest możliwość zdobycia umiejętności "Mistrzostwo dwóch ostrzy" idąc ścieżką ludzi ?
--- Koniec cytatu ---
Możesz, ale będziesz musiał się sporo napocić żeby mieć 75% reputacji u asasynów.
--- Cytuj ---Gdzie, jak i kiedy dostanę jakąś profesję ? Aktualnie kończę już prawie varant, mam 52 lv i nadal jestem bez profesji.
--- Koniec cytatu ---
W Gothic 3 nie ma profesji, poprostu uczysz się walki mieczem na najwyższy poziom i masz swoją "profesję"
byczynho:
--- Cytat: Mantos ---W Gothic 3 nie ma profesji, poprostu uczysz się walki mieczem na najwyższy poziom i masz swoją "profesję"
--- Koniec cytatu ---
ÂŹle sformułowałem pytanie :p CHodzi mi o np. "ÂŚcieżka Innosa" Jak ją obrać?
cha co do zbroi to mam zbroje Palladyna, a co do HP to mam 400. TO mało czy dużo ?
Mantos:
ÂŚcieżki nie obierasz jakoś formalnie, po prostu wykonujesz questy dla buntowników, na koniec zanosisz artefakty Innos'owi i tyle. HP masz dość i zbroja też dobra, kilka osób pisał o już o tym problemie, na początku łatwo padali potem byli "nieśmiertelni", nie wiem co na to poradzić
Nawigacja
Idź do wersji pełnej