Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Kilka Pytań Odnośnie Gry

(1/1)

byczynho:
Witam.

Mam kilka pytań i problemów związanych z tą grą i chciałbym abyście mi pomogli.

Otóż pierwszy problem wygląda tak że orkowi szamani zabijają mnie dwoma ognistymi kulami lub lodowymi lancami. Rozmawiałem przed chwilą z kolegą z klasy który przeszedł tą grę kilka miesięcy wcześniej i on mówi że takiego problemu nie miał.

Drugi problem wygląda tak że ja zamiast iść na początku do nordmaru poszedłem na varant z powodu problemu opisanego powyżej. Czy to nie przeszkodzi mi w przejściu gry ?

Czy jest możliwość zdobycia umiejętności "Mistrzostwo dwóch ostrzy" idąc ścieżką ludzi ?

Gdzie, jak i kiedy dostanę jakąś profesję ? Aktualnie kończę już prawie varant, mam 52 lv i nadal jestem bez profesji.

Na chwilę obecną tylko tyle pytań przyszło mi do głowy. Z góry dziękuje za odpowiedź.

Mantos:

--- Cytuj ---Otóż pierwszy problem wygląda tak że orkowi szamani zabijają mnie dwoma ognistymi kulami lub lodowymi lancami. Rozmawiałem przed chwilą z kolegą z klasy który przeszedł tą grę kilka miesięcy wcześniej i on mówi że takiego problemu nie miał.
--- Koniec cytatu ---

Sprawa jest prosta, kup sobie dobrą zbroję, albo idź do kaplicy Innosa lub Beliara i  podnieś sobie HP.

--- Cytuj ---Drugi problem wygląda tak że ja zamiast iść na początku do nordmaru poszedłem na varant z powodu problemu opisanego powyżej. Czy to nie przeszkodzi mi w przejściu gry ?
--- Koniec cytatu ---

Oczywiście, że nie, jeśli jesteś z asasynami to nawet należy iść najpierw do Varantu.

--- Cytuj ---Czy jest możliwość zdobycia umiejętności "Mistrzostwo dwóch ostrzy" idąc ścieżką ludzi ?
--- Koniec cytatu ---

Możesz, ale będziesz musiał się sporo napocić żeby mieć 75% reputacji u asasynów.

--- Cytuj ---Gdzie, jak i kiedy dostanę jakąś profesję ? Aktualnie kończę już prawie varant, mam 52 lv i nadal jestem bez profesji.
--- Koniec cytatu ---

W Gothic 3 nie ma profesji, poprostu uczysz się walki mieczem na najwyższy poziom i masz swoją "profesję"

byczynho:

--- Cytat: Mantos ---W Gothic 3 nie ma profesji, poprostu uczysz się walki mieczem na najwyższy poziom i masz swoją "profesję"
--- Koniec cytatu ---

ÂŹle sformułowałem pytanie :p CHodzi mi o np. "ÂŚcieżka Innosa" Jak ją obrać?

cha co do zbroi to mam zbroje Palladyna, a co do HP to mam 400. TO mało czy dużo ?

Mantos:
ÂŚcieżki nie obierasz jakoś formalnie, po prostu wykonujesz questy dla buntowników, na koniec zanosisz artefakty Innos'owi i tyle. HP masz dość i zbroja też dobra, kilka osób pisał o już o tym problemie, na początku łatwo padali potem byli "nieśmiertelni", nie wiem co na to poradzić

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej