Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

Czy pójdzie mi...

<< < (7/33) > >>

LinkLess:

--- Cytuj --- Witam, mój sprzęt to: Celeron 2 ghz, 768 mb ram, Radeon 9550 128 mb.Czy jest jakaś szansa, żeby uruchomić na nim Medal Of Honor Airborne?
--- Koniec cytatu ---
Zapomnij o Airborne. Też mam Radeona 9550 (128mb). Pobrałem demko zainstalowałem i co? Wyskoczył komunikat, że program nie jest obsługiwany przez moją kartę graficzną. Smutne, ale prawdziwe .

(nie)bezimienny:
Kilka pytań... Czy pogram sobie w następujące gry: Medieval II: Total War( tu chodzi o detale; bo, że zagram - wiem, na gorszym kompie grałem ^^) , Test Drive (ten najnowszy), Wiedźmin i F.E.A.R (tu też o detale chodzi) i na jakich detalach? Mój sprzęt: GEFORCE 7600 GT, RAM: 1.5 gb i procek Athlon 3000 (już nie mam 3600 :(... zjarał się xD).

Bandito:
W Medievala II pograsz sobie na wysokich ( ja osobiście detale mam ustawione na średnie tylko jednostki na najwyższe) a jeśli chodzi o pozostałe gry myślę, że na średnie detale powinno spokojnie wystarczyć.

Respev:
(nie)bezimienny, te gry ci ruszą, ale skąd do jasnej cholery mamy wiedzieć na jakich detalach? Masz nas za proroków? To przecież zależy od szybkości i bufora dysku twardego, wydajności pamięci ram itd, a ja np. nie mam 10000 komputerów w domu z różną konfiguracją, żeby tak wróżyć.

Bandito:
jeśli zdołasz odpalić obie gry to tylko na niskich detalach. Twoja karta jest już przestarzała, ma też za mało pamięci, wiec wątpię czy mógłbyś coś więcej z niej wycisnąć. Procesor też nie jest najwyższej klasy. tak wiec na minimalnych detalach powinny ci sie uruchomić, ale i tak mam wątpliwości czy będą płynnie działać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej