Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Czy pójdzie mi...
Anv:
A co z ZB? Pójdzie chociaż ono? Bo o Gothic 3 sie tak nie martwię, wiem że zadziała.
user no. 11627:
--- Cytat: Anvarunis w 27 Listopad 2008, 20:11:37 ---A co z ZB? Pójdzie chociaż ono? Bo o Gothic 3 sie tak nie martwię, wiem że zadziała.
--- Koniec cytatu ---
ZB? Uruchomić się powinno, ale na płynną grę nawet na minimalnych ustawieniach raczej nie masz co liczyć. Najważniejsza sprawa w twoim wypadku to RAM. ZB wymaga przynajmniej 1,5 GB a optymalnie przynajmniej 3 GB, więc z 1GB zbyt wiele nie zdziałasz, chociaż słyszałem, że niektórzy grali w niego na podobnych konfiguracjach, więc wszystko jest możliwe.
PLShayloPL:
A może zamiast się pytać to lepiej poszukać i zajrzeć na taką stronkę ?
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Nie wiem czy był jakiś post z linkiem do tej strony ale nie chciało mi się szukać z czystego lenistwa ;)
PS: Może po prostu niech jakiś admin poprawi 1 post tematu pisząc link żeby ludzie nie pytali się?
dominik123:
chciałbym się dowiedzieć czy wo gule mi pójdzie gothic 3 na minimalnych konfiguracjach mój sprzęt
GeForce fx 5200
Athlon XP 2200+ 1,79
1280mb ram
Sado:
--- Cytat: dominik123 w 03 Grudzień 2008, 19:19:08 ---chciałbym się dowiedzieć czy wo gule mi pójdzie gothic 3 na minimalnych konfiguracjach mój sprzęt
GeForce fx 5200
Athlon XP 2200+ 1,79
1280mb ram
--- Koniec cytatu ---
Nawet nie włączaj... nie ma co.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej