Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
Czy pójdzie mi...
Respev:
--- Cytat: krzysiek_666 ---Zastanawiam się nad kupnem Two Worlds. Nie wiem jakie są jego minimalne wymagania.
--- Koniec cytatu ---
Ee... http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8
Co do lagów - nie ważna jest prędkość internetu, tylko stabilność łącza. Nie wiem, czemu się ludzie nauczyli takich rzeczy. Każdy internet jest dobry (pomijając radiówkę w niektórych przypadkach).
--- Cytuj ---Np: Gra wymaga bowiem P IV 1 GhZ a ja mam Celeron 1100 MhZ czy gra będzie się ciąć czy jak.
--- Koniec cytatu ---
Megaherce to nie jest skala, którą możemy mierzyć prawdziwą moc procesora. Na to przekłada się jeszcze szybkość przeliczania, cache procesora, alokowanie pamięci itd. Tańsze produkty są słabsze właśnie dlatego od przykładowego pentiuma, że wolnij przetwarzają dane. Gdyby było tak jak ty mówisz, mój Core 2 Duo 3,2ghz byłby słabszy od pentiuma 4 3,4ghz, podczas, gdy jest odwrotnie
LinkLess:
--- Cytuj ---Ee... http://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8
--- Koniec cytatu ---
Nie chcę, żebyś podawał mi linka do strony bo jak bym chciał to bym sam znalazł. Prosiłem o informacje kogoś kto grał w TW na podobnym kompie. Co mi dadzą "puste" słowa. Jest wiele gier, które maja tam jakieś minimalne wymagania, a później okazuje się co innego.
Tak więc zadam moje pytanie inaczej i przypomnę parametry mojego komputera:
- Radeon 9550 128mb 128bit
- Athlon XP 2000+ 1,77GHz
- 768mb ram
Czy grał ktoś w Two Worlds na podobnym kompie i może mi powiedzieć na co mogę liczyć z moim trupem. Nie chcę powtórki z Gothic 3 (ale to się skończy w październiku jak zrobię upgrade )
Ponurak:
Mam pytanko. Pod koniec roku kupuje nowy sprzęt i czy G3 mi pójdzie na full detalach.
Procesor Intel Core 2 Quad (2,40GHz) (4 rdzenie )
2GB DDR2
NVidia Ge Force 8600GT 256MB
Windows Vista
szczotex:
Witam
Chciałbym sie zapytać jak będzie mi chodził i na jakich ustawieniach "Dark Messiah of Might & Magic" na kompie :
Procesor: Core2Duo 1.8 GHz
RAM: 1024 DDR2 533
GeForce 7100 GS 128 Turbo Cache.
--- Cytat: krzysiek_666 ---Zastanawiam się nad kupnem Two Worlds. Nie wiem jakie są jego minimalne wymagania. Oto moja konfiguracja sprzętowa.
- Radeon 9550 128mb 128bit
- Athlon XP 2000+ 1,77GHz
- 768mb ram
Dodatkowo mam pytanie jakiego łącza potrzeba, aby grać online bez lagów.
--- Koniec cytatu ---
No cóż Two Worlds bedzie ci chodził w miare płynnie lecz na niskich ustawieniach, przyczyna tego jest dość wolny procesor niezbyt wydajna grafika. Jeśli chodzi o granie bez lagów to 512 Kb/s powinno wystarczyć
Sado:
1. tytuły: G3, Oblivion, Two Worlds, Stalker
2. konfiguracja:
1
Ram: 1 GB
Procek: Amd Athlon 3000+ 2.01 Ghz
Kartga: GF 6600 GT
Chciałbym wiedzieć dokładnie, czy gry mi pójdą, na jakich detalach (tytuły są u góry). Z góry dzięki za pomoc.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej