Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Arcania: A Gothic Tale
Serail:
Dobrze że zostawią tego bohatera gry w spokoju, lecz nie pochwalam rozwiązania, żeby mianować go królem, przecież to były skazaniec, a po drugie w jednym z trzech zakończeń opuścił Myrtanę. Ciekawi mnie również ta wyspa, którą zaatakuje, czyżby była to jedna z wysepek w archipelagu wysp połódniowych? Ciekawe, bardzo ciekawe.
Foltest:
Dobrze że został królem, ale dlaczego tyranem, tyle dobrego zrobił, musiał wierzyć w Innosa by być królem. Więc ma go powstrzymać Rybak, dziwne trochę jak na mój gust, ale zobaczymy.
Byakugan:
Czytałem w newsach (nie pamiętam gdzie), że nazwa gry "Arcania: a Gothic Tale" ma być używana TYLKO w USA, natomiast europejska wersja gry będzie nazwana "Gothic 4: Arcania". Jak znajdę, to dam cytat. Pamiętam, ze gdzieś w serwisach internetowych...
Dlatego myślę, że nazwa działu "Arcania: A Gothic tale" jest nieprawidlowa (jesteśmy polskim serwisem) dlatego proszę admina o zmianę nazwy xD
Ci@cho:
Odcina sie od poprzednikow zeby sie przypodobac gosciom z usa. Dla nich to bedzie pierwsza czesc. A kogo obchodzi zadowolenie wielkich fanow gothic.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej