Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Problem ze skarbami Grega

(1/2) > >>

bemol05:
Chciałem wykonać quest, w którym trzeba przynieść Gregowi jego skarby, jest jednak jeden problem: sprzedałem gdzieś złoty kielich! Było to w 1. akcie, teraz mam drugi, a kielicha nie ma u żadnego handlarza! Co mam robić? Czy mogę zdobyć jakiś inny złoty kielich? Jeśli tak, to gdzie taki znaleźć?
Chcę koniecznie wykonać ten quest!

TomekLP:
Chyba drogiego takiego kielicha nie ma, ale moim zdaniem jakis handlarz kielich mieć powinien jeśli go sprzedales, musisz chyba przeszukac wszystkich dokladnie.

Owca:

--- Cytat: bemol05 ---Chciałem wykonać quest, w którym trzeba przynieść Gregowi jego skarby, jest jednak jeden problem: sprzedałem gdzieś złoty kielich! Było to w 1. akcie, teraz mam drugi, a kielicha nie ma u żadnego handlarza! Co mam robić? Czy mogę zdobyć jakiś inny złoty kielich? Jeśli tak, to gdzie taki znaleźć?
Chcę koniecznie wykonać ten quest!
--- Koniec cytatu ---
Ewentualnie możesz się wspomóc kodem, o ile taki istnieje.

Ale poczekajmy jeszcze na inne rozwiązania, może się takowe znajdą.

Serail:
Złoty kielich znajduje się w jaskini obok "piramidy", mapę do tego miejsca możesz kupić u kartografa w dzielnicy portowej.

Airyx:
Najlepiej idź do jaskini o której mówi hagen4, albo spróbuj ukraść jakiś kielich w Khorinis (są w górnym mieście i chyba też jeden jest u Lehmara przy wejściu do portu). Pytanie tylko, czy Greg przyjmie inny kielich, w końcu tamten był jego, jego własny, jego skarb...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej